Metsätrans

Metsätrans-lehdelle uusi omistaja

Metsätrans-lehteä vuodesta 1998 julkaisseen Metsätrans-Lehti Oy:n liiketoiminta siirtyy solmitun liiketoimintakaupan myötä N-Media Oy:lle 1.1.2024. Muutoksella ei ole vaikutusta lehden tilauksiin tai ilmestymiseen tulevana vuonna.

Tero Nurmi
Tero Nurmi on ollut Metsätrans-Lehti Oy:n toimitusjohtaja vuoden 2015 elokuusta. 1.1.2024 alkaen lehden liiketoiminta siirtyy hänen perustamalleen yritykselle.

Metsätrans-Lehti Oy:n perustaja ja yrityksen omistaja Seppo Ala-Kutsi siirtyy kaupan myötä sivuun lehden päätoimittajan paikalta täysipäiväiseksi eläkeläiseksi.

- Kuluneet vuodet ovat tarjonneet upean näköalapaikan seurata alan kehitystä, tutustua moniin hienoihin ihmisiin ja myös matkustaa ympäri maailmaa. Metsätrans jää hyviin käsiin, sen Tero Nurmi on osoittanut toimitusjohtajana reilun kahdeksan vuoden aikana, Seppo Ala-Kutsi toteaa.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

N-Media Oy on Metsätrans-lehti Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2015 työskennelleen Tero Nurmen perustama yritys, joka jatkossa vastaa lehden kustantamisesta ja julkaisusta.

- Liiketoimintakaupasta on keskusteltu Seppo Ala-Kutsin kanssa jo vuosikausien ajan. Nyt tuntuu, että aika oli molempien näkökulmasta oikea. Siirtymävaihetta on valmisteltu pitkään ja huolellisesti. Tavoitteena on jatkaa lehden tekoa kuten tähänkin asti, joten lukijalle tai mainostajille omistusjärjestely tuskin tulee näkymään juuri mitenkään, Nurmi jatkaa.

Vuoden 2024 ensimmäinen Metsätrans-lehti ilmestyy tuttuun tapaan helmi-maaliskuun taitteessa. Perinteiseen tapaan tuossa lehdessä mukana on jälleen kattavat tilastot metsäkoneista ja puutavara-autoista, sekä alalla toimivista yrityksistä.