Metsäteollisuus

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savon Jukka Tuomaalalle, Sanna Hakolahdelle ja Jari Parkkiselle Työyhteisön hyvä tyyppi-stipendit

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savon savonlinnalaiselle viestintäasiantuntija Sanna Hakolahdelle, juvalaiselle metsäasiantuntija Jari Parkkiselle ja mikkeliläiselle operaatioasiantuntija Jukka Tuomaalalle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendit. Stipendin arvo on 500 euroa.

Jukka Tuomaala, Sanna Hakolahti, Jari Parkkinen

Stipendejä esittivät Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savon talouspäällikkö Arja Haapaniemi, jäsenyysasiantuntija Tarja Heikkinen, metsäasiantuntijat Susanna Kantanen, Keijo Korelin, Hannu Kärkkäinen ja Ville Oinonen, korjuuyrittäjä Heikki Leinonen, asiakkuuspäälliköt Petteri Käyhkö ja Vesa Väänänen, johtaja Petri Pajunen, operaatiopäällikkö Mervi Seppänen ja työsuhdeasiain yhdysmies Tuomas Valta.

Stipendien perustelut:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Sanna Hakolahti

”Sanna on monitaitoinen, auttavainen, innostunut sekä loistava organisoija. Sanna on saavuttanut toiminnallaan vahvan luottamuksen työyhteisössä ja on hyvin pidetty työkaveri. Hän on tehnyt sitoutuneesti töitä yhdistyksen yhteisten tavoitteiden edistämiseksi erityisesti markkinoinnissa, viestinnässä ja laatuasioissa. Hän on kehittänyt monipuolisesti sekä sisäistä että ulkoista viestintää.”

Sanna Hakolahti

Jari Parkkinen

”Jari luo läsnäolollaan positiivista tunnetta työyhteisöönsä ja kiireistä huolimatta hänellä on aina aikaa jakaa tietämystään sekä kuunnella muita yhteisön jäseniä. Jari on pidetty ja arvostettu asiantuntija, kollega, sekä työyhteisön jäsen, jonka vierellä on erittäin miellyttävä työskennellä. Jari on intohimoisesti työhönsä suhtautuva metsäasiantuntija, jonka kiinnostuneisuus ja innostuneisuus metsäasioihin välittyy hänen lähellä työskenteleviin ihmisiin ja asiakkaisiin. Pitkän kokemuksen ja perehtyneisyyden kautta voidaankin puhua todellisesta asiantuntijasta.”

Jari Parkkinen

Jukka Tuomaala

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

”Jukalta löytyy aina aikaa olla avuksi ja yhtä lailla halua olla mukana kehittämässä asioita. Hänen panostuksensa yhteisien asioiden hoitamiseen on ollut kiitettävää. Jukka on vastuunkantaja, jonka tekemiseen on helppo luottaa. Hänellä on poikkeuksellisen vahva motivaatio ja nöyryys tehdä töitä. Jukka tekee hyvää yhteistyötä metsäasiantuntijoiden ja yrittäjien kanssa varmistaen, että tuotamme laadukkaita palveluita. Jukalla on halu löytää ratkaisut ja huolehtia, että työskentely on sujuvaa.”

Jukka Tuomaala

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämies- ja metsänaishengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.