Metsäteollisuus

Stora Enso Metsän viestinnän asiantuntija Heini Pitkäselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Stora Enso Metsän seinäjokelaiselle viestinnän asiantuntija Heini Pitkäselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Heini Pitkänen

Stipendiä esittivät Stora Enso Metsästä viestintäjohtaja Markus Haapamäki, laatupäällikkö Niko Hannula, talousjohtaja Leena Juntunen, viestintä- ja markkinointijohtaja Reeta Kaukiainen, metsäasiantuntija Janne Levula, viestintäpäällikkö Hanna Ruokomäki ja henkilöstöpäällikkö Katja Turunen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

”Heini on työyhteisön aurinko ja hän on aina valmis auttamaan työkavereitaan. Hänen iloinen ja positiivinen asenteensa heijastuu koko työyhteisöön ja luo innostavaa henkeä. Heinin kanssa on mukavaa tehdä töitä, sillä hän osaa olla aidosti läsnä ja keskittyä kuuntelemaan toista. Hän suhtautuu työkavereihinsa arvostavasti, ystävällisesti ja kannustavasti. Heinillä on jämpti, reipas ja laadukas työote. Hän myös pitää huolen, että muut pääsevät onnistumaan ja loistamaan. Heini on luotettava yhteistyön tekijä, jonka ammattimainen viestinnän ote tuottaa kollegoille lisäarvoa ympäri Suomen: koemme, että meistä pidetään huolta.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämies- ja metsänaishengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.