Metsäkoneurakointi

Timo Ylänen eläkkeelle, John Deeren metsäkoneliiketoiminta uuden johdon käsiin

Mary Pat Tubb on nimitetty Deere & Companyn metsäkoneliiketoiminnan johtajaksi 1. helmikuuta alkaen. Hän seuraa tehtävässään Timo Ylästä, joka jää eläkkeelle maaliskuussa. John Deere Forestry Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Jari Mennala.

Jari Mennala, Mary Pat Tubb
Jari Mennala on John Deere Forestry Oy:n uusi toimitusjohtaja, Mary Pat Tubb on nimitetty Deere & Companyn metsäkoneliiketoiminnan johtajaksi.

Mary Pat vastaa Deere & Companyn maailmanlaajuisen metsäkoneliiketoiminnan yleisestä johtamisesta ja tuloksesta. Ennen nimitystään Mary Pat on työskennellyt yhtiössä useissa eri tehtävissä, joista viimeisimpänä Davenportin tehtaan pääjohtajana Iowassa, Yhdysvalloissa.

On kunnia liittyä metsäkonetiimiin. Tämän tiimin intohimoinen sitoutuminen ja asiantuntemus antavat parhaat valmiudet metsäkonealan jatkuvaan edistymiseen ja kasvuun, Mary Pat Tubb kommentoi.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Mary Patilla on biosysteemien ja maataloustekniikan kandidaatin tutkinto Minnesotan yliopistosta, tekniikan maisterin tutkinto Wisconsinin yliopistosta ja MBA-tutkinto Duke yliopistosta.

Jari Mennala, Cut-to-Length-koneiden ja palveluiden myynti- ja markkinointijohtaja, nimitetään John Deere Forestry Oy:n toimitusjohtajaksi Suomeen. Jari on koulutukseltaan tuotantotalouden diplomi-insinööri Tampereen teknillisestä korkeakoulusta ja Executive MBA Aalto-yliopistosta Helsingistä.