Metsäteollisuus

Nurmeslaiselle suunnitteluasiantuntija Piia Ivakolle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Tornator Oyj:n nurmeslaiselle suunnitteluasiantuntija Piia Ivakolle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Piia Ivakko

Stipendiä esittivät Tornator Oyj:n puukauppa-asiantuntija Anssi Asikainen, ympäristöasiantuntija Suvi Eskelinen, suunnitteluasiantuntija Henna Honkanen, kiinteistöasiantuntijat Pasi Kiiskinen ja Aleksi Vanninen sekä talous- ja rahoitusjohtaja Antti Siirtola ja markkinoinnin ja viestinnän asiantuntija Heta Välimäki.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

”Piia on kannustava, auttavainen ja pidetty työkaveri. Piia ottaa työssään huomioon paitsi työkaverinsa, myös sidosryhmät sekä monimuotoisen metsäluonnon vaalimisen. Hän on myös vertaansa vailla oleva yhteishengen luoja ja tornameiningin vaalija. Piia valmensi, innosti ja kokosi neljä joukkuetta Jukolan viestiin, joukkueissa oli mukana monta ensikertalaista. Piialla löytyy aikaa kuunnella, mikäli työkaveri sitä kysyy ja aimo määrä vinkkejä sekä neuvoja käytännön työstä metsässä.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämies- ja metsänaishengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.