Ajankohtaista

Petro-Canadalle uusi virallinen maahantuoja

Oilset Oy on viime vuoden marraskuussa perustettu yritys, joka joulukuussa solmitun sopimuksen myötä aloitti vuoden alusta mm. Petro-Canadan voiteluaineiden ainoana virallisena maahantuojana Suomessa. Vaikka yritys on tuore, sen taustalla on neljä kaverusta, jotka tuntevat niin tuotteet, asiakaskunnan kuin toisensakin jo parinkymmenen vuoden ajalta.

Matti Tavinen, Toni Lahtinen, Jani Koskimaa, Aukusti Nikkanen, Oilset Oy
Matti Tavinen, Toni Lahtinen, Jani Koskimaa ja Aukusti Nikkanen perustivat Oilsetin loppuvuodesta ja aloittivat Petro-Canada Lubricantsin ainoana virallisena maahantuojana Suomessa. Vaikka yritys on nuori, nelikko tuntee niin alan, tuotteet, kuin toisensakin jo parinkymmenen vuoden ajalta.

Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat kaikki Petro-Canada Lubricantsin tuotteet, englantilaisen Cougar Lubricantsin erikoisemmat rasvat, Noitechin suodattimet teollisuudelle sekä laajemman suodatinvalikoiman tarjoava Hifi-Filter. Jatkossa päämerkkinä suodatinpuolella ovat huippulaadukkaat Mann-Filter tuotteet.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.