Metsätrans

Vuoden ensimmäinen Metsätrans painoon ensi viikolla

Vuoden 2024 ensimmäinen Metsätrans, perinteinen tilastonumero, valmistuu ensi viikon aikana. Tilaajille tuore lehti saapuu kuun vaihteessa, 28. helmikuuta - 1. maaliskuuta, riippuen postin jakelurytmistä.

Metsätrans 1/2024 under construction

Mainostaja: Lehden virallinen aineistopäivä oli perjantaina 9.2.2024, mutta jos vielä haluat ilmoituksesi mukaan tähän numeroon, ota yhteyttä mahdollisimman pian. Luvassa on tuttuun tapaan vuoden odotetuin lukupaketti, kun mukana on kaikki kattavat tilastot metsäkoneiden ja puuautojen rekisteröinneistä, suurimmat yritykset jne. Ota yhteyttä: tero.nurmi@metsatrans.com, 0400-345676

Lukija: Jos haluat tämän numeron, ja kaikki vuoden muutkin Metsätrans-lehdet heti painotuoreena kotiin kannettuna, tee tilaus nyt. Vuositilauslomakkeen löydät TÄSTÄ. Halutessasi voit tilata myös painetun lehden kätevästi kuukausiveloituksella TÄÄLTÄ.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

p.s. Facebook- ja Instagram-sivullamme on käynnissä äänestys siitä, minkä värinen logo meidän tulisi valita etukanteen Kuution mainoksen kaveriksi. Käy kertomassa mielipiteesi, arvomme yhdellä kommentoijalle lehden vuosikerran ja pipon.