Ajankohtaista

Kangasalalaiselle metsäasiantuntija Heikki Haralalle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Laania Oy:n kangasalalaiselle metsäasiantuntija Heikki Haralalle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Heikki Harala

Stipendiä esittivät Laania Oy:stä metsäasiantuntijat Toni Alakeskinen ja Ilkka Vieras, metsäjohtaja Juha Fränti, resurssipäällikkö Thomas Johansson, logistiikka-asiantuntija Sauli Niemi ja puunhankintapäällikkö Jarkko Suokas.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

”Heikki tarttuu toimeen ja kantaa vastuunsa esimerkillisesti, nostamatta itseään esille. Häneltä löytyy aina aikaa auttaa työkavereita. Jos Heikki lupaa hoitaa jotain, voi luottaa siihen, että asia tulee hoidetuksi. Heikki on tarkka puurtaja, joka hoitaa ongelmallisetkin tilanteet loppuun asti jämptisti ammattitaidolla ja selittää asiat niin kuin ne ovat. Rautainen ammattitaito näkyy Heikin tekemisessä. Joukkuepelaaja alusta loppuun – vaikka Tapparaa kannattaakin!”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämies- ja metsänaishengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.