Metsäteollisuus

Stora Enson Laura Raittiselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Stora Enson oriveteläiselle It Team Lead Laura Raittiselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Laura Raittinen

Stipendiä esittivät Stora Ensosta digitaalisten palveluiden päälliköt Jyrki Eilo ja Antti Tolvanen, operaatioasiantuntija Mira Karejoki, operaatioasiantuntija, Vice President Digitalization Jenni Kuusivuori ja ostopäällikkö Juha-Matti Tarvainen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

”Laura on poikkeuksellisen innovatiivinen ja huomaavainen viilipytty työyhteisössämme. Hänen kykynsä huolehtia kollegoistaan oli erityisen merkittävää pitkän ja intensiivisen hankkeen aikana. Laura on osoittanut huomattavaa tiimityötaitoa ja johtajuutta varmistaakseen, että kaikki tiimin ja työyhteisön jäsenet pysyvät motivoituneina ja saavuttavat parhaan mahdollisen tuloksen. Laura on suorittanut useita tutkintoja YAMK sekä AMK tasoilla, mikä osoittaa hänen sitoutumistaan jatkuvaan oppimiseen ja töissä olemme saaneet kokea Lauran kyvyn soveltaa teoriaa käytäntöön. Lauran kyky oppia uutta on ollut huomionarvoista, kun hän toi näkökulmia ja opettavaisia hetkiä hankkeellemme. Laura ei ainoastaan ole tehokas ja osaava tiimipelaaja, vaan hän myös tuo mukanaan innovatiivisia ratkaisuja ja ajatuksia. Hänen luovuutensa ja kykynsä löytää uusia tapoja käsitellä haasteita ovat tuoneet arvokasta lisäarvoa työyhteisölle. Hän on aina valmis jakamaan ideoitaan ja tukemaan muita tiimin jäseniä. Erityisesti Lauran vastuunotto, luottamuksen vaaliminen ja kyky johtaa itseään ja muita korostavat hänen erinomaista johtamisosaamistaan. Hänen empatiansa ja huolenpitonsa kollegoistaan varsinkin stressaavien ajanjaksojen aikana ovat olleet ratkaisevia työyhteisön yhteishengelle ja tehokkuudelle.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämies- ja metsänaishengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.