Metsäteollisuus

Posiolaiselle metsäsuunnittelija Henri Räsäselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Metsänhoitoyhdistys Koillismaan posiolaiselle metsäsuunnittelija Henri Räsäselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Henri Räsänen

Stipendiä esittivät Metsänhoitoyhdistys Koillismaalta metsäasiantuntijat Jani Hanhela, Virpi Tuovinen ja Henri Väisänen sekä LKV metsäasiantuntijat Johanna Mursu ja Outi Tervo.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

”Henrillä on vahva ammattitaito ja osaaminen sekä iloinen, vastaanottavainen ja myönteinen asenne työhön. Hän on luotettava, kannustava ja auttavainen työkaveri, joka ei jätä kaveria pulaan. Henrille ei ole koskaan liian huono sää mennä maastoon, kyse on oikeasta asenteesta ja varustuksesta. Henri on rauhallinen, havainnoiva ja siten aina tilanteen tasalla.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämies- ja metsänaishengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.