Puutavara-autoilu

Kuljetusliike O Malinen Oy:lle uusi omistaja

Kuljetus Teme Oy omistajanaan Teemu Hyyryläinen on nyt Kuljetusliike O Malinen Oy:n uusi omistaja. Yrityskauppa tehtiin 15.3.2024.

Volvo FH16 puuauto, Kuljetusliike O Malinen Oy

Teemu Hyyryläinen on aloittanut puunkuljetusuransa Kuljetusliike O Malisen palveluksessa yli kymmenen vuotta sitten. Viisi vuotta sitten Teemu perusti oman yrityksen Kuljetus Teme Oy:n.

- Puunkuljetuksesta on kehittynyt minulle lähes elämäntapa, johon ohjenuorat sain aikanaan Olavi Malisen koulusta. Toiminnan laajentaminen on ollut tavoitteeni. Nyt siinä syntyi tilaisuus, josta olen kiitollinen ja innoissani. Meillä on huippuporukka ja hyvät mahdollisuudet jatkaa asiakkaidemme palvelemista entistäkin tehokkaammin.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Olemme antaneet panoksemme Kuljetusliike O Malinen Oy:n toiminnan jatkuvuuden edistämiseksi, mikä oli tavoitteemme, kun projektia aloitettiin suunnittelemaan neljä vuotta sitten. Nyt kuljetusliikkeen yrittäjänä jatkaa nuori Kuhmolainen yrittäjä, jolla on palava halu kehittää ja kasvattaa yritystään. Asiakkaidemme toimituksiin muutoksella ei ole vaikutuksia ja pyörät pyörivät jatkossa kuten tähänkin asti. QTeam-yritysverkostossa keskitymme jatkossakin yhteistyön ja toiminnan kehittämiseen, kertoo QTeam Systems Oy:n toimitusjohtaja Pasi Korhonen yrityskaupan taustoista.

Harri Pääkkönen, Teemu Hyyryläinen
Harri Pääkkönen luovuttaa Kuljetusliike O Malinen Oy:n vetovastuun Teemu Hyyryläiselle.

Kuljetus Teme Oy ja Kuljetusliike O Malinen Oy:

  • Yhteensä seitsemän ajoneuvoyhdistelmää
  • Yhteensä 20 työntekijää
  • Huoltohalli ja kotipaikka Kuhmossa
  • Yrittäjä Teemu Hyyryläinen
  • Yritysten työntekijät ovat rautaisia ammattilaisia, jotka työskentelevät Kainuun maakunnassa teollisuuden raakapuukuljetusten parissa.