Metsäkoneurakointi

Ponssen uudet ratkaisut tuottavuuden ja kannattavuuden parantamiseksi

Ponssen uudet ominaisuudet on suunniteltu tukemaan metsäkoneenkuljettajan päivittäistä ja auttamaan metsäkoneyrittäjää seuraamaan kaluston kannattavuutta ja tuottavuutta. PONSSE Scale -langaton kuormainvaaka hallinnoi kuormatietoja kaikissa työvaiheissa, ja PONSSE High-Precision Positioning -ratkaisu näyttää kuljettajalle koneen ja harvesteripään tarkan sijainnin.

ponsse harvesteri
Ponsse High-Precision Positioning on saatavilla kaikkiin Ponssen harvestereihin, joissa on käytössä Active Crane.

PONSSE Scale on langaton kuormainvaakajärjestelmä, joka punnitsee kuorman sekä lajittelee, tallentaa ja hallinnoi kuormatiedot kaikissa työvaiheissa. Kerätty punnitustieto helpottaa kuormankäsittelyrutiineja. Tarkat painomittaukset takaavat optimaalisen kuorman kaikkina aikoina. Punnitus on täysin automaattista sekä lastaamisen että purkamisen aikana, ja kuormasta rekisteröidään yksityiskohtaiset tiedot. Painotulokseen ei vaikuta se, tartutaanko kuormaan keskeltä vai epäkeskisesti. Kuormatiedot, kuormapäiväkirjat ja mittaustarkkuus ovat saatavilla helposti luettavissa raporteissa. PONSSE Scalen säänkestävyys on erinomainen, ja tulokset ovat tarkkoja sekä kuumissa kesälämpötiloissa että talven pakkasissa. Järjestelmä voidaan asentaa kaikkiin uusiin PONSSE-kuormatraktorimalleihin.

Ponsse kuormatraktori
Ponsse Scale punnitsee, sekä lajittelee, tallentaa ja hallinnoi kuormatietoja kaikissa työvaiheissa.

PONSSE High-Precision Positioning on ratkaisu, jonka avulla koneen kuljettaja näkee sekä koneen että harvesteripään tarkan sijainnin karttanäkymässä. Se hyödyntää alan johtavia navigointi- ja paikannustyökaluja sekä Ponssen omia teknologioita, kuten Active Cranea. Tämä auttaa tehokkaaseen hakkuutoiminnan myös muuttuvissa olosuhteissa. Kuljettaja näkee alueet, joilta puut on korjattava, sekä alueet, joita on vältettävä. Jokaisen kannon sijainti tallennetaan tuotantotiedostoon, ja kuormatraktorin kuljettaja näkee selkeästi harvesterin tekemän ajouran.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

High-Precision Positioning on saatavilla Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa kaikkiin PONSSE-harvestereihin, joissa on käytössä Active Crane, ja sen voi myös asentaa jälkikäteen.