Metsäteollisuus

Gunnar Eberhardt nimitetty UPM Communication Papers -liiketoiminta-alueen johtajaksi ja UPM:n johtajiston jäseneksi

Gunnar Eberhardt on nimitetty UPM Communication Papers -liiketoiminta-alueen johtajaksi ja UPM:n johtajiston jäseneksi. Hän aloittaa tehtävässään lokakuussa 2024 ja raportoi toimitusjohtaja Massimo Reynaudolle.

Gunnar Eberhardt

Gunnar Eberhardt, syntynyt 1977, siirtyy UPM:lle Henkel AG & Co. KGaA:sta, jossa hän on toiminut autoteollisuuden liima-, tiivistys- ja pinnoiteaineita toimittavan yksikön johtajana huhtikuusta 2022 lähtien. Ennen nykyistä rooliaan hän on toiminut useissa myynnin, markkinoinnin, liiketoimintayksikön ja -alueen johtotehtävissä Henkelillä ja Osramilla vuodesta 2000 alkaen.

Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri, minkä lisäksi hänellä on Executive Masters’ -tutkinto innovaatio- ja teknologiajohtamisesta. Hän on Saksan kansalainen, ja hänen toimipaikkansa tulee olemaan Augsburgissa, Saksassa.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Toivotan Gunnarin lämpimästi tervetulleeksi UPM:lle ja yhtiön johtajistoon. Hänellä on laaja kansainvälinen kokemus eri teollisuudenaloilta sekä vahva kaupallinen näkemys ja näytöt johtajana. Paperiliiketoimintamme saa hänestä innostavan johtajan, ja odotan innolla yhteistyötämme, toteaa Massimo Reynaudo.