Tapahtumat

Viides Metsä Rokkaa -tapahtuma tulevana lauantaina 6.7.2024 Juva Campingilla

Viides Metsä Rokkaa -tapahtuma järjestetään tulevana lauantaina 6.7.2024 Juva Campingilla. Kiinnostus tapahtumaa kohtaan on ollut todella runsasta ja alueelle odotetaan tuhansittain yleisöä.

Metsä Rokkaa 2015, Juva

Tapahtumaportit avataan klo 11.00 päivätapahtumaa varten. Tapahtuman alussa olevaan paneelikeskusteluun metsien käytöstä osallistuvat maa- ja metsätalousministeri Sari Essayah, Metsänhoitoyhdistysten Palvelu Oy:n toimitusjohtaja Harri Huupponen, WWF Suomen pääsihteeri Jari Luukkonen sekä Stora Enson metsäjohtaja Janne Partanen. Metsä Rokkaan ja paneelikeskustelun juontajana toimii yksi Suomen suosituimmista TV-kasvoista Susanna Laine. Lavalla on monipuolista ohjelmaa pitkin päivää.

- Metsäalueella nähdään puunkorjuun, metsänuudistamisen ja taimikonhoidon työnäytöksiä sekä koneita Juva Campingille johtavan siirtymäreitin varressa. 20 yhteistyökumppanin messuosastot tarjoavat runsaasti nähtävää. Esimerkiksi metsäkonesimulaattori on ollut perinteisesti hyvin suosittu. Mhy Etelä-Savon osastolla nurmikentällä on puulajien tunnistuskilpailu, jossa palkintoina arvotaan moottorisahataitelijan tekemä upea Metso sekä Käärijän fanituotepaketti. Osaston metsäisellä some-seinällä voi käydä kuvauttamassa itsensä. Suosittuja rokkilippiksiä ja pipoja jaetaan niin pitkään kuin niitä riittää, kertoo Petri Pajunen päivätapahtuman laajasta sisällöstä. Metsäasiantuntijoiden lisäksi Mhy Etelä-Savon osastolla on yleisöä jututtamassa Biisonimafiasta Kai ”Kaitsu” Rinkinen, Viivi Pumpanen sekä Jasmin Kähärä.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Maksuttomassa ja ikärajattomassa päivätapahtumassa klo 11.00 - 15.00 esiintyy Suomen kuumin huippuartisti Käärijä, joka esiintyy Juvalla ensimmäistä kertaa. Odotettu keikka alkaa klo 14.00. Toinen päivätapahtuman esiintyjä on Hovimuusikko Ilkka, joka on tullut tutuksi Radio Suomipopin Aamulypsy-lähetyksistä. Hän musisoi päivän aikana kahteen otteeseen. Alue sulkeutuu klo 15.00 jälkeen, jolloin alue tyhjennetään iltatapahtuman huolto- ja siivoustoimenpiteitä varten.

Metsä Rokkaassa myydään monipuolista ja herkullista ruokaa, makeisia, belgialaisia vohveleita sekä paljon muuta.

Tapahtuman paikoitusalueet sijaitsevat Juvan ABC:lla sekä lähiympäristössä olevalla pellolla. Vara-alueena toimii St1:n piha (vanha Shell). Paikoitusalueelta kuljetetaan kevyen liikenteen väylää kohti tapahtuma-aluetta, seuraa opasteita.

Päivätapahtumaan nurmikentälle otetaan rajoitettu määrä yleisöä ja järjestävä taho toivoo, että alueelle saavutaan hyvissä ajoin. Tapahtuma on odotetusti osoittanut suurta kiinnostusta, kiitos metsäasian mutta myös Käärijän keikan. Paikan päälle on odotettavissa todella paljon yleisöä.

Maksullisessa iltatapahtumassa esiintyvät Portion Boys, BESS, Osmos Cosmos ja Ruoska.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Iltatapahtumaan ikäraja on K-12.

Portit avataan iltatapahtumaan klo 18.00 ja ne sulkeutuvat klo 02.00. Rannekkeenvaihto aloitetaan klo 17.30.

- Ennakkolippukauppa on käynyt todella hyvin ja se kiihtyy perinteiseen tapaan viimeisellä viikolla. Jo puolitoista viikkoa ennen tapahtumaa oli selvillä, että uusi yleisöennätys on varma. Lipuista on myyty 60%, mutta niitä on saatavilla ennakkomyyntipisteistä. Suosittelen vahvasti ostamaan liput hyvissä ajoin tapahtumaa, sanoo Metsä Rokkaan promoottori Vesa Kontiainen. - Kaikki tarvittava tieto löytyy www.metsarokkaa.fi, käykää ihmiset katsomassa nuo sivut läpi, niin ei jää epäselviä asioita.