Tapahtumat

Härmässä valmistaudutaan juhlavuoden tapahtumaan

Kansainvälisen kuljetusalan suurtapahtuman Power Truck Show’n järjestäjät Hannele Loukasmäki, Juha Ristimaa, Rami Tynjälä ja Ari Nukala valmistautuvat ottamaan vastaan jo kahdettakymmenettä kertaa vietettävään tapahtumaan yli 650 näyttelyautoa, yli 160 kuljetusmessuosastoa ja yli 100 pienoismallia. Näyttelyautoista noin 50 on tulossa ulkomailta 15 eri maasta. Muun muassa Ranskasta on lähdetty tekemään matkaa jo kohti Etelä-Pohjanmaan lakeuksia ja kohti Härmää. Tapahtumassa on luvassa myös noin 20 erilaista ohjelmanumeroa motorshows’ta musiikkiin. Muun muassa drifting näytös on kumpanakin päivänä Mika Salo Circuit kartingradalla, jossa Suomen 10 eri huipputiimiä esiintyy show muotoisesti.

P. Björk Transport, Sebastian Björk
Viime vuoden autonäyttelyn Best in Show P. Björk Transportin Sebastian Björk tulee tänä vuonna puolustamaan titteliään.

Power Truck Show’ssa on myös luvassa painavaa asiaa perjantaina 9.8. kello 14.00. Seminaarin aihe on ”Lisää nuoria kuljetusalalla”. Seminaarissa alustajina on nuoria yrittäjiä, jotka ovat joko perustaneet kuljetusyrityksen tai jatkaneet jo olemassa olevassa yrityksessä yrittäjinä. Tilaisuudessa kuullaan myös alan koulutuksen uusista tuulista sekä rahoituslaitoksen edustajan vinkkejä taloudelliseen menestymiseen.

Power Truck Show järjestetään tulevana viikonloppuna 9.-10.8.2024 Alahärmässä huvipuisto PowerParkissa jo kahdettakymmenettä kertaa. Power Truck Show on kansainvälinen kuljetusalan suurtapahtuma, joka koostuu useasta eri osa-alueesta. Tapahtumassa on muun muassa autonäyttely, kuljetusmessut, pienoismallinäyttely, erilaista motorshow’ta, kuten drifting, stuntriding, freestyle motocross ja paljon muuta. Lisäksi lapsille on monenlaista ohjelmaa Ti-Ti Nalleista lähtien. Myös osastoilta löytyy monenlaista mukavaa tekemistä.