Kuljetus

Renault Trucks T, C ja K-sarjojen mallivuosi 2025: Parannettu tuottavuus ja polttoainetehokkuus

Renault Trucks esittelee uudistuneet vuosimallin 2025 raskaat kuorma-autot. Uudet Renault Trucks T, T High, C ja K mallit on suunniteltu optimoimaan energiatehokkuutta, turvallisuutta ja ajomukavuutta. Polttoaineen kulutus pienenee jopa 3 % edelliseen sukupolveen verrattuna, mikä lisää kannattavuutta ja pienentää ympäristövaikutuksia.

Renault Trucks 2025

Renault Trucks esitteli kaksi vuotta sitten Turbo Compound -moottoritekniikan, joka säästää jopa 10 prosenttia polttoainetta. Renault Trucks jatkaa ajoneuvojen energiatehokkuuden kehittämistä ja vuoden 2025 raskaat mallit lisäävät polttoainesäästöä jopa kolme prosenttia. Renault Trucks on optimoinut voimansiirron komponentteja, kuten moottorin, vaihteiston ja akselit. Uusissa TCK 2025 malleissa on myös A+-luokan renkaat vakiona.

TCK 2025 -sarjan T-, T High- ja T E-Tech -malleissa perinteiset taustapeilit on korvattu kameroilla, mikä parantaa aerodynamiikkaa ja vähentää polttoaineenkulutusta entisestään. Taittuviin varsiin sijoitetut kamerat on kytketty kahteen ohjaamon sisällä olevaan näyttöön, jotka esittävät ajoneuvon ympäristön ja sisältävät infrapunatilan helpottamaan näkyvyyttä pimeällä. Kamerapeilijärjestelmä on myös saatavilla lisävarusteena Renault Trucks C, K ja Renault Trucks C E-Tech -malleihin.

Renault Trucks T Smart Racer: Paras polttoainetaloudellisuus

Kaukoliikenteeseen Renault Trucks tarjoaa uuden polttoaineenkulutuksen kannalta optimoidun version: Renault Trucks T Smart Racer. T ja T High -malleihin saatava uusi Smart Racer yhdistää DE13 Turbo Compound-moottorin sekä päivitetyn Optivision-toiminnolla varustetun Optidriver -vaihteiston, joka optimoi nopeuden, vaihteenvaihdot ja rullauksen reitin mukaan. Tämä pienentää polttoaineenkulutusta 14 prosenttia ja vähentää CO2-päästöjä 15 prosenttia* verrattuna vakiomalliin.

Parannettu turvallisuus ja ajomukavuus

Vuosimallin 2025 Renault Trucks kuorma-automalliston säädettävä ohjaustehostinjärjestelmä lisää ajoneuvon vakautta suurilla nopeuksilla ja parantaa ohjattavuutta hitailla nopeuksilla, mikä helpottaa ajamista kaupunki- ja esikaupunkiympäristössä. Tässä järjestelmässä yhdistyvät hydraulinen ohjaustehostin ja sähkömoottori. Sensorit säätävät ajoneuvon käyttäytymistä reaaliajassa kuorma-auton liikkeiden ja kuljettajan aikomusten perusteella.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Saatavilla on myös kaistallapitoavustin korjaavalla ohjauksella. Tämä palauttaa ajoneuvon kaistalleen tahattoman poikkeaman sattuessa ja tarjoaa lisäsuojaa tienkäyttäjille, jotka ovat kuljettajan näkökentän ulkopuolella.

Kaukovaloautomatiikka aktivoi kaukovalot automaattisesti ulkoisten olosuhteiden mukaisesti ja täydentävät automaattisia lähivaloja, jotka ovat jo vakiona saatavilla Renault Trucksin edellisen sukupolven kuorma-autoissa. Parhaan näkyvyyden takaamiseksi alustaan tai ohjaamon takaosaan voidaan asentaa lisätyövaloja.

Vuosimallin 2025 Renault Trucks T, T High C, K -sarjat ja täyssähköversiot T E-Tech, ovat nyt tilattavissa.

Renault Trucks 2025

*Tulos on saatu Vehicle Energy Consumption Calculation Toolilla (VECTO)