Ajankohtaista

Nokian Forest King TRS 2+ kuusipyöräisille metsäkoneille

Nokian Renkaat on jo vuosia ollut metsärenkaiden edelläkävijä. Rengaslinjan uusin tulokas on edistyksellinen Nokian Forest King TRS 2+ -rengas, joka tuo todelliset uuden sukupolven ominaisuudet myös kuusipyöräisille metsäkoneille – luvassa on pitoa maaperää vahingoittamatta, pitkä käyttöikä sekä erinomainen tuki ketju- ja telakäytölle. Lisäksi Nokian Forest King F2- sekä Nokian Forest King TRS 2 -renkaiden uudet kokovaihtoehdot tuovat ne yhä useamman metsäkoneen ulottuville.

Maaperään kohdistuvien vaurioiden minimointi on yhä tärkeämpi osa metsätöitä kaikkialla maailmassa. Samaan aikaan koneellista puunkorjuuta tehdään entistä haastavammissa maasto-olosuhteissa, jolloin ketjujen tai telojen käyttö on yhä yleisempää. Uusi Nokian Forest King TRS 2+ -renkaat on suunniteltu tarjoamaan mahdollisimman leveän kosketuspinnan maahan, jolloin pito ilman teloja on erinomainen. Niitä käytettäessä puolestaan parannettu tuki ketjuille ja teloille minimoi renkaan kulumista.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

-Nokian Forest King TRS 2+ -rengas näyttää uudelta, ja kyse onkin seuraavan sukupolven renkaasta, kertoo Teemu Vainionpää, Nokian Renkaiden tuotepäällikkö.

-Uskon käyttäjien arvostavan parempaa liikkuvuutta ja monikäyttöisyyttä metsätöissä.

Vakaa ja luotettava

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Metsänkorjuutöissä renkaan vakaus on tärkeä ominaisuus.

-Hyvät renkaat tarjoavat työnteolle vakaan perustan, jolloin tarkkuus ja tehokkuus paranee, Teemu Vainionpää kuvailee.

-Nokian Forest King TRS 2+ -renkaiden 24PR-ristikudosrakenne vaimentaa tehokkaasti heilahduksia ja iskuja.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Käyttöiän pidentämiseksi Nokian Forest King TRS 2+ -renkaissa on enemmän kumia olka-alueilla. Itse pintakuvion suojana on teräsvahvistukset. Nämä parantavat renkaan viillon- ja pistonkestoa, joten Nokian Forest King TRS 2+ on turvallinen valinta vaativimpaankin maastoon.

Teloilla tai ilman

Nokian Forest King TRS 2+ -rengasta suunnitellessa kiinnitettiin erityistä huomiota telojen parhaaseen mahdolliseen tukeen. Renkaan syvä pintakuvio telaurineen sekä lisätyt tukirivat tarjoavat telalle optimaalisen alustan, jolloin telojen lipsuminen sekä renkaiden vaurioituminen on vähäisempää.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

-Ilman ketjuja tai teloja työskennellessä renkaan terävät kuvion reunat, lisätyt tukirivat ja leveä kosketuspinta maahan takaavat pidon vaativassakin maastossa, Vainionpää sanoo.

-Tämä mahdollistaa maksimipidon minimaalisella maaperän vahingoittamisella.

Yhteensopivat tarvikkeet

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Nokian Forest King TRS 2+ on yhteensopiva saman kokoisten Nokian Forest Rider -renkaille tarkoitettujen vanteiden, sisärenkaiden, ketjujen sekä telojen kanssa. Tämä tekee siitä taloudellisen valinnan niin ensiasennus- kuin vaihtorenkaaksikin.

Koot ja saatavuus

600/65-34
710/55-34
710/70-34

Kaikki kolme kokoa tulevat saataville vuoden 2019 lopusta.

Uusia kokoja Nokian Forest King F2- ja Nokian Forest King TRS 2 -rengasperheissä Monikäyttöisessä Nokian Forest King -tuotesarjassa on nyt myös uusia kokoja. Nokian Forest King F2 on oikea rengasvalinta raskaiden metsäkoneiden telakäyttöön, kun taas Nokian Forest King TRS 2 -renkaan ripakuvio tarjoaa äärimmäistä pitoa. Vuoden 2019 lopusta kumpikin rengas on saatavana myös koossa 800/40-24.5, jolloin sopivia käyttökohteita on entistä enemmän.