Ajankohtaista

PONSSE Express –rahtipalvelut lähellä asiakasta

PONSSE Express on asiakasystävällinen rahtipalvelu metsäkoneiden varaosatoimituksiin. Vakioreittiä ajava Ponssen rahtiauto toimittaa tilatut varaosat sovittuihin pisteisiin tai reitin läheisyydessä sijaitseviin osoitteisiin asiakkaan tarpeen mukaan.  

Express-palvelu on erityisen toimiva alueilla, joilla etäisyydet ovat pitkiä ja muut toimitustavat eivät ole käytettävissä varaosien ja komponenttien kuljetuksiin. Ensimmäinen PONSSE Express -rahtipalvelu avattiin Pohjois-Suomen alueelle jo vuonna 2017. Positiivisen palautteen ansiosta palvelu laajennee nyt myös Kainuun alueelle.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Itäinen Express on Ponssen uusi rahtireitti Kainuun alueelle

Itäinen Express -rahtireitti aloittaa toimintansa 6.4.2020. Reitti ajetaan välillä Iisalmi (Ponssen logistiikkakeskus) – Lapinlahti – Nilsiä – Juuka – Nurmes (PONSSE-huoltopalvelut) – Kuhmo – Sotkamo – Kajaani (PONSSE-huoltopalvelut) – Iisalmi (Ponssen logistiikkakeskus).

Reitin varrella Ponssella on neljä lukollista varaosien jättöpaikkaa, jotka sijaitsevat yhteistyökumppaneiden pihapiirissä. Näiden lisäksi varaosien toimituspaikkona toimivat Ponssen omat huoltopalvelukeskukset Nurmeksessa ja Kajaanissa. Rahtireitti ajetaan kaikkina arkipäivinä. Kuorma lähtee Iisalmesta klo 22:00 ja lähetykset ovat perillä viimeistään seuraavan aamupäivän aikana, useassa paikassa jo aamuyöllä. Lisätietoa uuden reitin hyödyntämisestä saat paikalliselta varaosamyyjältäsi.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Ponsse kehittää jatkuvasti huoltopalveluiden palvelukokonaisuutta yhdessä asiakkaiden kanssa. Metsäkoneyrittäjä ja tuottava metsäkone tarvitsevat päivittäisen toimintansa tueksi luotettavan kumppanin, joka pystyy tarjoamaan asiakkaan liiketoimintaa tukevia ratkaisuja. Ponsse Express -rahtipalvelut ovat innovatiivinen ja uusi tapa varmistaa, että asiakkaan tarvitsemat varaosat ovat helposti saatavilla silloin kun niitä tarvitaan.