Ajankohtaista

Metsätrans isänpäivälahjaksi?

Isänpäivää vietetään tänä vuonna 8. marraskuuta. Jos vielä pohdit, mitä antaa lahjaksi isälle, isoisälle, appiukolle tai itselle, tarjoamme ratkaisuksi pakettia, jossa yhdistyy painava asia ja pehmeät tekstiilit.

Tee tilaus viimeistään 2.11.2020, niin toimitamme lokakuun Metsätrans-lehden, pipon ja tuubihuivin ennen juhlapäivää, joko suoraan lahjan saajalle tai sitten lahjan antajalle, jotta voit ojentaa sen henkilökohtaisesti vaikka isänpäiväkahvittelujen lomassa.

Määräaikaiseen lahjatilaukseen kuuluu myös joulukuussa ilmestyvä, vuoden 2020 viimeinen Metsätrans-lehti sekä kaikki vuoden 2021 lehdet. Jos haluat, voit valita myös ainoastaan tämän vuoden kaksi lehteä sisältävän, edullisemman paketin.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Muista kertoa tilauslomakkeen lisätietoja-kentässä haluatko pipon ja putkihuivin metsäkoneen vai tukkirekan kuvalla varustettuna, sekä laskutusosoite (lahjan antajan osoite), jos se on eri kuin lahjan saaja. Kerro myös postitetaanko lokakuun lehti, pipo ja huivi lahjan antajalle vai suoraan saajalle.

Tilauslomakkeen löydät täältä: https://metsatrans.com/isanpaiva2020/