Ajankohtaista

Volkswagenilta pikkupakettiauto

Volkswagen palaa pienten pakettiautojen markkinoille Volkswagen up! Cargo -pakettiautolla. Monille yrittäjille pienemmän kokoluokan pakettiauto on oiva valinta pienempiin kuljetuksiin ja jakelutarpeeseen. Volkswagen up! Cargo on pienten kuljetusten kuningas kokoonsa nähden erinomaisilla tiloillaan ja ajo-ominaisuuksillaan. Volkswagen up! Cargon kantavuus on 433 kg ja tavaratilan tilavuus 0,93 m3. Volkswagen up! Cargo -pakettiauton hinnat alkavat 16 382,15 eurosta.

Volkswagen up! Cargo -pakettiauto perustuu 5-oviseen Volkswagen up! -henkilöautoon. Se on varustettu 1,0-litraisella 48 kW:n (65 hv) bensiinimoottorilla ja viisivaihteisella manuaalivaihteistolla. Bensiinimoottorin vääntö on 91 Nm (2950–3150 r/min).Volkswagen up! Cargon yhdistetty kulutus on 5,1 l/100km ja CO2-päästöt 117 g/km. Henkilöautosta tehdään pakettiautoversio asentamalla siihen Verhoomo Sorsan tekemä ”pakettiautosarja”. Auton alkuperäiset takaistuimet toimitetaan aina auton mukana, joten auton voi halutessaan palauttaa takaisin henkilöautoksi.

Volkswagen up! Cargo -pakettiauton merkittävimpiä vakiovarusteita ovat mm. Hill Hold –mäkilähtöavustin, led-päiväajovalot ja halogeeniajovalot, monitoimikamera avustavia järjestelmiä varten, kaistallapitoavustin Lane Assist, liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä, Climatic-ilmastointi, Radio Composition Phone USB-liitännällä, 2 kaiuttimella ja Bluetooth-yhteydellä ja monitoiminäyttö Plus sekä 12V-pistorasia kojelaudassa. Lisävarusteena saatavilla on esimerkiksi avustavat järjestelmät -paketti, joka sisältää peruutuskameran, pysäköintitutkan takana ja vakionopeudensäätimen. Tavaratilan ja etuistuinten väliin on myös mahdollista saada lisävarusteinen teräksinen suojaverkko.