Ajankohtaista

Mikkeliläiselle metsän- ja luonnonhoidon asiakasneuvoja Sirpa Kohvakalle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Suomen metsäkeskuksen mikkeliläiselle metsän- ja luonnonhoidon asiakasneuvoja Sirpa Kohvakalle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Suomen metsäkeskuksesta asiakkuusasiantuntija Jorma Kuhmonen, metsäneuvoja Jorma Kyllönen, metsätietoasiantuntija Jukka Kytölä, metsätilarakenteen asiantuntija Esa Lappalainen ja projektisihteeri Sari Martikainen.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

" Sirpa Kohvakalla on monipuolinen työura Metsäkeskuksessa jo Etelä-Savon Piirimetsälautakunnan ajoilta lähtien. Sirpa on kehittänyt osaamistaan ja ottanut vastaan uusia haasteita. Tehtävät ovat vaihdelleet kartanpiirtäjästä, EU-hankkeen projektisihteeriin, koulutussuunnittelijaan ja metsän- ja luonnonhoidon asiakasneuvojaan. Kaikissa tehtävissä on tullut esiin Sirpan järjestelmällisyys sekä selkeä tapa tehdä töitä ja esittää asioita. Yli 30 vuoden kokemuksella voi todeta, että Sirpan kanssa on hyvä tehdä töitä yhdessä. Asiat hoituvat mutkattomasti ja tulosta syntyy. Sirpan kanssa on luottamus kohdallaan ja ihmisyys läsnä. Välillä jaamme toistemme iloja ja suruja. Sirpa on savolaisittain ”tolokun immeinen”, kerta kaikkiaan työyhteisön hyvä tyyppi."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  •  vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.