Metsätrans-Lehti Oy
Ajankohtaista

Tamperelaiselle metsäpalveluasiantuntija Jarkko Suokkaalle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

L&T Biowatin Jarkko Suokkaalle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät L&T Biowatista toimialajohtaja/Ceo, Tomi Vartiamäki, metsäpalvelupäällikkö Teemu Kinnari L&T Biowatti, metsäpalveluasiantuntijat Tomi Ketola, Thomas Johansson ja Edvard Olin sekä operaatioesimies Leo Hjelm ja logistiikkaesimies Wilhelm Lyra.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

"Jarkko on joukkuepelaaja. Yhdessä kohti tavoitteita -autetaan muita ja otetaan myös apua vastaan. Hän on vastuunkantaja. Hoitaa oman tonttinsa ja siinä samalla vähän muidenkin -siitä kuitenkaan numeroa tekemättä. Humaani ratkaisija. Asiat kuntoon unohtamatta ihmistä niiden taustalla. Rehti ja reipas …ja pirun hyvä huumorintaju. Pitää tiimin kokonaisuudesta kentällä huolta. Aktiivinen tiimiläinen. Ottaa kaikki huomioon ja kohtelee työkavereita tasapuolisesti. Aina on kysymykseen kuin kysymykseen löytynyt vastaus ja apu! Metsäalan ammattimies isolla sydämellä. Jarkko on aikaansa edellä.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.