Metsäkoneurakointi

Timo Oksanen Nordic Traction Groupin myynti- ja markkinointijohtajaksi

KTM Timo Oksanen on nimitetty Nordic Traction Groupin myynti- ja markkinointijohtajaksi 1.1.2022 alkaen. Oksanen on toiminut yhtiön markkinointipäällikkönä vuoden 2017 maaliskuusta lähtien.

Nordic Traction Group on yksi maailman johtavista liukuesteketjujen ja metsäkoneiden telojen ja valmistajista ja viime vuosina yhtiössä on keskitytty tuotantokapasiteetin kasvattamiseen. Nimitys on osa organisaatiomuutosta, jossa uuden kasvustrategian myötä toiminnan painopiste siirtyy enemmän myyntiin.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Haluamme, että meidän avullamme asiakkaidemme on mahdollisimman helppoa valita heidän koneeseensa sopivin liukuestetuote, Oksanen sanoo ja jatkaa - Seuraavat vuodet tulevat olemaan meille hyvin hektisiä, kun jalkautamme strategiatyömme. Kasvupotentiaalia on monilla markkina-alueilla.

Myyntiorganisaatiossa aiemmin kotimaan myynnistä vastannut myyntipäällikkö Jarmo Mäkelä on nimitetty Pohjoismaiden myyntipäälliköksi. Yhteistyö konevalmistajien kanssa on yksi Jarmon tiimin painopistealueista. Venäjän aluemyyntipäälliköksi on nimitetty Daniil Martyanov.