Ajankohtaista

Lieksalaiselle erityisasiantuntija Joona Turuselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjalan lieksalaiselle erityisasiantuntija LKV kaupanvahvistaja Joona Turuselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjalasta metsäesimies Risto Keskinen, metsäasiantuntijat Ville Kilpeläinen ja Joni Komulainen, erityisasiantuntija LKV, AKA, kaupanvahvistaja Henri Leppänen ja erityisasiantuntija Noora Pyykkö.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

"Joona toimii työssään tehokkaana ja aikaansaavana esimerkkinä työtovereille ja käy kahvihuoneessa keskustelua sujuvasti aiheesta kuin aiheesta. Häneltä voi kysyä neuvoa monenlaisiin metsäalan tehtäviin liittyen ja hänellä on käytännönläheisiä ratkaisuja pulmatilanteisiin. Joona tulee toimeen porukassa kuin porukassa ja on laajalti paikallisten metsänomistajien ja sidosryhmäläisten tuntema hyvä tyyppi, jollaisia metsäalalla ehdottomasti tarvitaan yhteisöllisyyden ylläpitämiseksi ja kokemukseen perustuvan tehokkaan tekemisen esikuvaksi.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.