Ajankohtaista

Iiläisille hakkuukoneenkuljettaja Mikko Puitille ja puutavara-autonkuljettaja Janne Rajalalle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendit

Janne Rantala, Mikko Puitti, toimitusjohtaja Janne Paakkola. Iin Metsätyö.
Janne Rantala, Mikko Puitti ja Iin Metsätyön toimitusjohtaja Janne Paakkola.

Iin Metsätyö Oy:n iiläisille hakkuukoneenkuljettaja Mikko Puitille ja puutavara-autonkuljettaja Janne Rajalalle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendit. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendejä esittivät Metsä Groupista metsäasiantuntija Matti Heinonen, logistiikka-asiantuntija Matias Karhumaa ja operaatioesimies Tommi Mäkinen sekä Iin Metsätyö Oy:stä puutavara-autonkuljettaja Mikko Alatalo, hakkuukoneenkuljettaja Arttu Mattila, hr-asiantuntija Saara Paakkola ja toimitusjohtaja Janne Paakkola.

Hakkuukoneenkuljettaja Mikko Puitti

"Mikko on ykkösmies, jolta luonnistuu kaikenlaiset leimikot. Tekee erittäin hyvää jälkeä ja tulee kaikkien kanssa toimeen. Hän on huolellinen, luotettava ja suhtautuu asioihin hyvin. Työkaverina Mikko on mukava ja välittävä. Mikko auttaa ja neuvoo mielellään ja sanoo asiat suoraan. Mikko on ollut yrityksessämme jo lähes 20-vuoden ajan. Hän on huipputehokas hakkuukoneenkuljettaja, jolta luonnistuu myös tekninen osaaminen mm. koneenkorjaukset ja tietotekniset asiat. Todellinen moniosaaja ja luottopakki."

Puutavara-autonkuljettaja Janne Rajala

"Janne on kaikkia kohtaan ystävällinen ja reilu työkaveri. Hän on omatoiminen ja kysyy myös tarvittaessa neuvoa. Tulee kaikkien kanssa toimeen. Hän on hyvä kuuntelija ja huolehtii työkavereista. Janne on ollut 15-vuoden ajan puutavara-autonkuljettajana yrityksessämme. Hän on ykkösmies saamaan puita pois huonoistakin paikoista. Huippumies tekemään työnsä. Pitää kiinni sovitusta. Ei hermostu turhista."

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.