Tapahtumat

Power Truck Show 12.-13.8.2022 – Kansainvälinen kuljetusalan suurtapahtuma

Kuljetus Ristimaa, Iceman, Scania

Kansainvälinen kuljetusalan suurtapahtuma Power Truck Show järjestetään 18. kertaa Alahärmässä keskellä peltolakeuksia. Tapahtuma järjestetään upeassa miljöössä Powerparkin alueella 12.-13. elokuuta 2022. Näytteilleasettajia ja yleisöä on tulossa niin kotimaasta kuin ulkomailta ja tapahtumaan odotetaan 30 000 kävijää.

Kuljetusalan ammattilaiset kohtaavat kuljetusmessuilla

- Tapahtumaa on rakennettu hyvällä meiningillä jo vuoden ajan ja h-hetki on pian käsillä, Mikko Nukala, yksi tapahtuman järjestäjistä kertoo. Kuljetusmessuosastot ovat käyneet kauppansa ja messuilla on mukana noin 150 näytteillasettajaa ja mukana ammattilaisten kohtaamispaikassa ovat tärkeät kuljetusalan toimijat, Nukala selvittää.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Tämän vuoden seminaari käsittelee Raskaan liikenteen käyttövoimia. Seminaarissa kuullaan erilaisiin käyttövoimavaihtoehtoihin liittyvistä kokemuksista ja odotuksista. Seminaari on Palace Areenan elokuvateatterissa perjantaina 12.8.2022 kello 11.30.

Ennätysvuosi

Tulossa on ennätysvuosi ainakin autonäyttelyyn osallistuvien autojen kohdalla, kun mukana on yli 500 näyttelyautoa. Mukana on myös ennätysmäärä ulkomaisia osallistujia muun muassa Ruotsista, Norjasta, Tanskasta, Hollannista, Italiasta, Itävallasta, Saksasta, Isosta-Britanniasta, Sveitsistä ja Latviasta. Rekkaconvoysta odotetaan tälle vuotta kaikkien aikojen letkaa, joten liikenneruuhkia voi olla torstaina 11.8.2022 luvassa.

Power Truck Show’ssa riittää nähtävää kahdeksi päiväksi koko perheelle

Power Truck Show’ssa riittää hengästyttävän paljon ohjelmaa, josta jokaiselle kävijälle löytyy jotain. Lapset viihtyvät Muumien ja taikuriesitysten parissa. Motorshow’sta pitää huolen Freestyle Motocross Show, Stuntpyörä Show, Truck Pulling Show sekä huikea Drigting Show Mika Salo Circuitilla. Lisäksi tapahtumassa on naiskauneutta, kun Miss Power Truck kisa järjestetään jälleen muutaman vuoden tauon jälkeen. Fiftari henkinen tanssiryhmä Peurat Ajovaloissa viihdyttää kansaa. Musiikista pitää huolen Mika Peltoniemi Orchestra. Voimia mitataan Suomen Vahvin Mies ja Nainen mittelöissä. Tapahtuman päättää lauantai-iltana valoshow.

Power Night kruunaa tapahtumapäivät

Powerparkin järjestämä Power Night juhlitaan 12.-13.8.2022, kun portit iltabileisiin aukeavat kello 20.00. Luvassa on menoa ja meininkiä. Perjantaina Power Nightissa nähdään Vesterinen Yhtyeineen, Movetron, Elastinen, Petri Nygård. Lauantaina lavalle nousevat Jukka Poika, Anssi Kela, Aikakone ja Portion Boys. Tunnelman pitää katossa DJ Tuottaja Jääskeläinen.