Tapahtumat

Koneosapalvelu esittelee FinnMETKO 2022-tapahtumassa laajan kattauksen raskaskonealan hydrauliikkaa, varaosia ja lisävarusteita

John Deere 1110D

Koneosapalvelu ja John Deere Forestry lanseeraavat yhteistyössä John Deere Forestry Classic Parts -tuoteohjelman tavaralajimenetelmän metsäkoneille. John Deere Forestry Classic Parts -osat ovat alkuperäisiä John Deere -varaosia mallisarjoihin, joiden tuotanto on päättynyt yli 15 vuotta sitten. Koneosapalvelu varastoi Classic Parts -osat Suomessa, ja myy osia loppuasiakkaille Suomessa sekä John Deere Forestry -jälleenmyyjille Euroopassa. Classic Parts -tuoteohjelman tavoitteena on varmistaa tuotannosta poistuneiden John Deere -metsäkonemallien toimintakyky mahdollisimman pitkään ja kustannustehokkaasti alkuperäisosilla. Koneosapalvelun varastosta löytyy ohjelman aloitusvaiheessa lähes 500 eri nimikettä Classic Parts -osia, ja valikoimaa päivitetään edelleen konemallien kehityksen ja asiakaspalautteen myötä. John Deere Forestry Classic Parts -valikoimaan voi tutustua Koneosapalvelun tuotekuvastossa.

Mittavan Vahva-kahmarimalliston läpileikkaus

Koneosapalvelun kotimaisten Vahva-kourien mallisto täydentyi hiljattain isomman kokoluokan tuotteilla, kun uusimmat mallit C80 ja C100 lanseerattiin toukokuussa Maxpo-näyttelyssä, ja toki uudet isot kourat ovat esillä myös Metkossa. Vahva-mallistosta löytyy nykyisin lähes 50 kouramallia, joista messuilla nähdään läpileikkaus 16 kouramallin voimin. Yli 40 vuoden valmistushistoriansa aikana Vahva-kourat ovat vakiinnuttaneet asemansa monen kuormatraktorin varusteena, mutta messutuotteiden kirjo muistuttaa hyvin siitä, että mallistosta löytyy sopiva Vahva-koura myös moneen muuhun käyttökohteeseen: puutavara-autoihin, kaivinkoneisiin, hakkureihin, materiaalinkäsittelykoneisiin, maataloustraktoreihin, kappaletavaranostureihin ja teollisuuskäyttöön.

Seppätec Oy uusin korjaamokumppani

Koneosapalvelun korjaamokumppanit hoitavat Koneosapalvelun vara-, vaihto- ja purkuosien asennuksia kaiken merkkisiin metsäkoneisiin. Seppätec Oy on asennuspalveluverkoston uusin jäsen. Kärsämäellä sijaitseva Seppätec Oy suorittaa joustavasti erilaisia raskaskoneasennuksia, kuten muutkin Koneosapalvelun asennuspalvelun korjaamot: Huolto-osapiste (Nurmes), JAM Korjaamo (Lappeenranta) ja Lavoset (Savonlinna). Keski-Suomessa asennukset hoituvat Vilppulan omalla korjaamolla.

Valikoiman parhaat palat metko-osastolla

Koneosapalvelun FinnMETKO-osastolla on mukana myös Koneosapalvelun kehittämät KOPA-kantavat telat, jotka lanseerattiin alun perin Metko-messuilla vuonna 2016, ja ovat sen jälkeen ottaneet paikkansa kantavien telojen ykköstuotteena. Telavalikoima täydentyy yleisteloilla, kun Koneosapalvelu aloittaa OFA Sisu-telojen myynnin syksyllä 2022. OFA Sisu -merkillä myytävät uudet yleistelat tarjoavat hyvän pidon kaikissa olosuhteissa, myös lumella ja jäällä.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Lisäksi Koneosapalvelu tuo esille kattavaa tuote- ja palveluvalikoimaa: hydraulipumppuja ja -moottoreita, IQAN-ohjausjärjestelmän, metsäkoneiden ja puutavaranostureiden varaosia, kunnostettuja vaihto-osia, koneammattilaisten tarvikkeita ja sertifioidut huoltopalvelut. Tuotepöydät notkuvat raudan painosta ja näkemistä riittää!

Koneosapalvelu toivottaa messuvieraat tervetulleiksi osastoilleen 122&124 pääportin tuntumassa!