Ajankohtaista

Joensuulaiselle projektipäällikkö Hannu Lehikoinen-Erikssonille ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Projektipäällikkö Hannu Lehikoinen-Eriksson, Karelwood Oy

Karelwood Oy:n projektipäällikkö Hannu Lehikoinen-Erikssonille on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Koneurakointi S. Kuittinen Oy:n toimitusjohtaja ja Karelwood Oy:n hallituksen jäsen Simo Kuittinen, A ja T Myyry Oy:n toimitusjohtaja ja Karelwood Oy:n hallituksen jäsen Tapio Myyry, Motoajo Oy:n toimitusjohtaja ja Karelwood Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jussi Puoskari sekä Karelwood Oy:n projektityöntekijä Kari Holopainen ja toimitusjohtaja Janne Tahvanainen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

"Hannu on halunnut oppia uutta ja muuntautunut erilaisiin työtehtäviin. Hän osaa ja hallitsee monenlaiset järjestelmät ja näin ollen monesti opastaa ja neuvoo toisia henkilöitä heidän ongelmissaan. Hannu omaa hyvät vuorovaikutustaidot ja on työyhteisön hyvä tyyppi, joka osaa todella auttaa ja haluaa auttaa, jakaen tietotaitoa muillekin."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.