Tapahtumat

TMK Konepäivä jälleen perjantaina 25.11.2022

Tenho Koponen, TMK Energiakourat
Tenho Koponen viime vuoden TMK Konepäivillä.

Mitä saa kun yhdistää hankasalmelaisen koneyrittäjän, 13 vuoden takaisen innovaation ja yli 4150 valmistunutta energiakouraa? No tietenkin rajusti kasvavan ja ketterän perheyrityksen, joka on nyt astumassa teini-ikään!

Tämän vuoden TMK Konepäivän esittelyalue on entistäkin suurempi ja mukana on paljon konealan huipputoimijoita. Kalustoaan esittelevät muun muassa Valtra, Farmi Forest, NHK, Contrans, Sampo-Rosenlew, Bayerncar, Ala-Talkkari, Myllyn Mies sekä paljon muita. Isännän roolissa TMK näyttää esimerkkiä ja paikan päälle saapuukin yli 15 erilaista konetta joissa TMK:n tehokkaat kourat ovat asennettuina.

Loistavan konealan kattauksen lisäksi on tänä vuonna luvassa jotain spesiaalia, kun TMK julkaisee uuden brändinsä. Samalla tuoterepertuaari laajenee entisestään muutaman uuden tuotteen myötä. Roikkuvien energiakourien osalta TMK:lta on kysytty jo pidemmän aikaa isompaa kouraa ja nyt tapahtumassa lanseerataan uusi malli vastaamaan tähän tarpeeseen.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Olemme kulkeneet pitkän tien yhden miehen harrastuksesta 29 työntekijää työllistäväksi konepajaksi joka on tunnettu mm. visuaalisesta ilmeestä ja intohimostamme kehittää tuotteitamme. Nyt haluamme kuitenkin selkiyttää ja tuoda paremmin esille yrityksemme ideologian ja alati laajentuvan tuotevalikoimamme - unohtamatta kykyämme palvella ja vastata yhä ammattitaitoisemmin ja nopeammin asiakkaidemme tarpeisiin ympäri maailman, kehitysjohtaja Tony Koponen toteaa.

Mitä muuta on luvassa?

- Edeltävinä 2 vuotena tapahtumamme ja mukana olleet yhteistyökumppanimme ovat houkutelleet paikalle noin 800 kävijää ja tänä vuonna panostuksemme tapahtumaan on merkittävämpi kuin koskaan aiemmin. Päivän pituutta on myös karsittu loppupäästä, jolla tehostamme tapahtuman kulun sopimaan valoisampaan aikaan, jolloin ihmiset ovat kokemuksemme mukaan olleet liikkeellä, Koponen jatkaa.

Energiakriisi ravistelee koko Eurooppaa ja tätä kautta myös biomassan kysyntä on huipussaan. Tapahtumassa on TMK:n yhteistyökumppaneiden ja työnäytösten avulla esillä koko energiapuun ketju pystymetsästä hakkeeksi ja aina lämpöenergiaksi asti. Tarjolla onkin kattavasti alan huipputoimijoiden ratkaisut energiakriisin hillitsemiseksi. Paikalla on myös kansainvälistä kattausta kun TMK:n maahantuojia on paikanpäällä jututettavana.

Mus-Max, haketus