Metsäteollisuus

Stora Enson kehityspäällikkö Jussi Köllille ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Stora Enson lahtelaiselle kehityspäällikkö Jussi Köllille on myönnetty ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Jussi Kölli

Stipendiä esittivät Stora Ensosta ostopäällikkö yksityismetsät ja Tornator Matti Hentunen, kehitysasiantuntijat Mikko Kauppinen, Pasi Rantanen ja Miia Vainio, IT päällikkö Miika Päivinen sekä asiakkuuspäällikkö Juha-Matti Tarvainen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

”Jussi on työyhteisön malli tuottavasta ja tyytyväisestä työntekijästä, joka laittaa terveyden ja turvallisuuden etusijalle elämässään. Jussi haluaa intohimoisesti joukkueensa kanssa parantaa metsäasiantuntijoiden mahdollisuuksia hoitaa kansallisvarallisuuttamme ja tuottaa puuraaka-ainetta biotalouden kasvaviin tarpeisiin. Metsäteollisuuden massiiviset järjestelmät ja integroidut prosessit tuottavat tilanteita, joissa tarvitaan Jussin vastuunottoa ja nopeaa päätöksentekokykyä. Jussi ei jätä joukkuettaan pulaan pahimmassakaan paikassa, vaan on myös itse kädet savessa ratkaisemassa ongelmaa hymyn kare huulilla ja sopiva pilke silmäkulmassa. Jussi nostaa esille esimerkillisesti tiimiläisten ja kollegoiden onnistumisia ja niitä myös juhlistetaan sopivin tavoin. Jussi on herrasmies, joka käyttäytyy työyhteisön arvojen mukaisesti ja hänen kanssaan on ilo tehdä töitä.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.