Puutavara-autoilu

Metsäalan Kuljetusyrittäjät ry:n Kolkuttaja 2023: Mikko Palmroth, Harvestia Oy

Metsäalan Kuljetusyrittäjät ry:n Kolkuttaja palkinto jaettiin nyt 14. kerran. Palkinnolla on tarkoitus enintään kerran vuodessa huomioida jäsenyritysten toimintaedellytyksiin erityisen positiivisella tavalla vaikuttaneita henkilöitä, yrityksiä, yhteistyötahoja tai yhteistyöryhmiä.

Jarkko Vartiamäki, Mikko Palmroth, Kari Palojärvi
Metsäalan Kuljetusyrittäjät ry:n puheenjohtaja Jarkko Vartiamäki, Harvestia Oy:n Mikko Palmroth ja MKY:n toiminnanjohtaja Kari Palojärvi. Tunnustus luovutettiin Palmrothille yhdistyksen vuosikokouksen yhteydessä Savonlinnassa 15.4.2023.

Palkinto ei siis ole perinteinen ”hyvä asiakas” palkinto, vaan tunnustus metsäalan kuljetusyrittäjien toimintaedellytysten parantamiseksi tehdystä työstä. Tärkeää on siis kehittämiseen tähtäävä yhteistyöhakuinen, jopa molempien osapuolten taloudelliseen menestykseen tähtäävä toiminta. Metsäalan Kuljetusyrittäjät ry on Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n jäsenyhdistys ja edustaa raakapuuta, bioenergiaa, haketta ja turvetta kuljettavia yrityksiä.

Metsäalan Kuljetusyrittäjät ry:n hallitus on päättänyt jakaa vuoden 2023 Kolkuttaja palkinnon Mikko Palmrothille ja hänen edustamalleen yhtiölle. Harvestia Oy on tuonut raakapuun kuljettamisen työturvallisuuteen uuden tason. Se ilmenee käytännön työelämässä, savotoilla, koko organisaation tekoina, ei pelkkinä pääkonttorin ohjeina ja tavoitteina. Tätä työmailla näkyvää työturvallisuuden korostamista arvostamme!

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Voi todeta, että yksittäisten ihmisten ja sitä kautta organisaation asenteesta on kiinni hyvän yhteistyön tekeminen ja kaikkien osapuolien taloudelliseen tulokseen johtava toiminta. Tässäkin Mikko Palmroth ja Harvestia Oy ovat jäsenyrittäjiemme mielestä onnistuneet, todella haastavina aikoina. Heidän toimintatapansa antaa uskoa tulevaisuuteen.