Metsäkoneurakointi

Porilaiselle metsäkoneenkuljettaja Kalervo Viitalalle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Metsäkonepalvelu Yli-Anttila Oy:n porilaiselle metsäkoneenkuljettaja Kalervo Viitalalle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Kalervo Viitala

Stipendiä esitti Metsäliitto Osuuskunnasta metsäasiantuntijat Juha Korkiamäki ja Joonas Lindqvist sekö operaatiopäällikkö Lauri Peevo, Metsäkonepalvelu Yli-Anttila Oy:stä operaatiopäällikkö Ari Niittymäki ja toimitusjohtaja Tomi Yli-Anttila.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

”Kalervo on työyhteisön tukipilari niin työnkavereilleen kuin työnantajalleen. Metsäammattilainen, joka todella osaa työnsä eikä turhista asioista hötkyile. Rauhallisuus ja varmuus ovat Kalervoa hyvin kuvaavia ominaisuuksia. Tuloksentekijä niin määrällisesti kuin laadullisestikin, pölli poikineen on löytänyt tiensä metsästä varastolle. Ammattimiehen osaaminen ja kokemus on arvokasta kansallisomaisuuttamme.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.