Metsäkoneurakointi

Kuopiolaiselle metsäkoneenkuljettaja Jari Reinikaiselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Koneteko Pitkänen Oy:n kuopiolaiselle metsäkoneenkuljettaja Jari Reinikaiselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Jari Reinikainen

Stipendiä esittivät Koneteko Pitkänen Oy:n metsäkoneenkuljettajat Juho Kasanen, Olli-Pekka Koponen ja Antti Pitkänen, Johtenisen Konepalvelun metsäkoneenkuljettaja Heikki Partanen ja Toiminimi Niko Vornasen koneasentaja Niko Vornanen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

”Jari on kaikkia kohtaan todella reilu, auttavainen ja ystävällinen työkaveri. Hän neuvoo ja opastaa muita erittäin mielellään tarvittaessa isällisin ottein ja pitää huikean hienosti huolta työyhteisön henkisestä hyvinvoinnista sekä jaksamisesta. Todellinen metsien herrasmies.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämies- ja metsänaishengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.