Metsäkoneurakointi

Vantaalaiselle metsäkoneenkuljettaja Jare Kalatielle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Puistometsäpalvelu Oldenburg Oy:n vantaalaiselle metsäkoneenkuljettaja Jare Kalatielle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Jare Kalatie

Stipendiä esittivät Puistometsäpalvelu Oldenburg Oy:n metsäkoneenkuljettaja Eino Autio, metsätalousinsinööri Tuomas Karhu ja toimitusjohtaja Jan Erik Oldenburg sekä Maucom Oy:n metsuri Mauri Vähäsöyrinki ja Hakevuori Oy:n logistiikkaesimies Sami Mattsson.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

”Jarella on positiivinen ja asiakaspalveluhenkinen asenne. Toimiminen metsänkoneenkuljettajana alati muuttuvissa työympäristöissä taajamien sisällä vaatii kuljettajalta kykyä reagoida ja muuttaa toimintatapaansa tarpeen mukaan. Jare suoriutuu tästä erinomaisesti positiivisella ja joustavalla asenteellaan. Asiakaslähtöinen lähestymistapa projekteihin helpottaa työnjohdon toimintaa ja parantaa lopputulosta. Taito kuunnella ja tuoda kuultu tieto käytäntöön mahdollistaa sen, että koko ketju pärjää ja lyö kaikilla sylintereillä. Ja lopullinen kiitos tulee asiakkaalta positiivisine kommenteineen. Asiakaslähtöisyyden lisäksi Jare tuo työyhteisöömme positiivisuutta ja huumoria karkkilalaiseen tapaansa.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämies- ja metsänaishengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.