Ajankohtaista

Keslan vientiassistentti Kirsi Mustoselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Kesla Oyj:n outokumpulaiselle vientiassistentti Kirsi Mustoselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Kirsi Mustonen

Stipendiä esittivät Kesla Oyj:stä talouspäällikkö Sarita Kortelainen, työnjohtaja Arto Laukkanen, myyntipäällikkö Jyrki Sahinjoki, liiketoimintajohtaja Mika Tahvanainen ja viestintäpäällikkö Miia Tirkkonen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

"Kirsi tukee kotimaan autonosturi-, traktori- ja puukorjuu-liiketoiminnan asiakkaita auttamalla heitä kaikissa tuotteen tilaukseen, toimitukseen ja laskutukseen liittyvissä asioissa. Hän jaksaa hymyillä ja luoda positiivisella asenteellaan mukavaa työilmapiiriä. Mitä Kirsi ei tiedä, sen hän selvittää. Kirsi on erittäin osaava, lisäksi myös valmis kehittämään työtään ja oppimaan uutta. Työnsä Kirsi hoitaa iloisesti ja huolellisesti, ja hän on aina valmiina auttamaan."

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.