Ajankohtaista

Keslan työsuojeluvaltuutettu Petri Laukkaselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Kesla Oyj:n parikkalalaiselle työsuojeluvaltuutettu Petri Laukkaselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Petri Laukkanen

Stipendiä esittivät Kesla Oyj:n valmistuspäällikkö Jari Ketolainen, työnjohtaja Arto Laukkanen, ostopäällikkö Miska Lehikoinen, asentaja Tuomo Makkonen, työsuojelupäällikkö Jari Moström, huoltopäällikkö Kimmo Paakkunainen, valmistuspäällikkö Anssi Pakarainen ja myyntipäällikkö Jyrki Sahinjoki sekä Itä-Suomen Monimestarit Oy:n toimitusjohtaja Markus Nousiainen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

”Petri on tehnyt pyyteettömästi ja omalla esimerkillään työtä työturvallisuuden ja -työhyvinvoinnin kehittäjänä, kellon aikoja tuijottamatta, suurella sydämellä ja aina yksilön huomioiden. Petrin tapa toimia tukee työyhteisön sosiaalisten taitojen kehittymistä sekä työyhteisön jäsenten halua kehittää omia työtehtäviään kollegat huomioiden. Petri toimii työsuojeluvaltuutettuna niin tehtaalla kuin metsässä työskenteleville. Hänen tehtävässä oloaikanaan työturvallisuus on parantunut todella merkittävästi.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  •  itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämies- ja metsänaishengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.