Tapahtumat

Metsäpäivillä jaettiin Työyhteisön hyvä tyyppi-stipendejä

Metsäpäivien yhteydessä on myönnetty Veljekset Hokkanen Oy:n operaatioesimies Jukka Jokiselle, Metsänhoitoyhdistys Uusimaan metsuri Oskari Maunulalle ja Tampereen kaupungin metsätalouspäällikkö Anne Tuomiselle, Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendit. Stipendin arvo on 500 euroa.

Anne Tuominen, Jukka Jokinen

Stipendejä esittivät:

Jukka Jokiselle UPM Metsän metsäasiakasvastaava Jorma Kuitunen, Metsä Groupin metsäasiantuntija Jukka Suomi, Veljekset Hokkanen Oy:n hallituksen puheenjohtaja Esa Hokkanen, toimitusjohtaja Hannu Hokkanen ja hakkuukoneenkuljettaja Alho Pylkkänen.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Oskari Maunulalle Metsänhoitoyhdistys Uusimaan metsäasiantuntijat Mari Kesseli ja Janne Myyrä, johtaja Saija Peltola, operaatioesimies Paula Pusula ja toimistoassistentti Elena Rautanen.

Anne Tuomiselle Tampereen kaupungin metsäasiantuntija Jani Aho, kiinteistösihteeri Marjut Malo-Siltanen ja toimistosihteeri Erja Parkkali sekä Tampereen Infra Oy:n työpäällikkö Pentti Katajisto ja metsäasiantuntija Heli Vuorilampi.

Ohessa stipendien esittäjien lyhyet luonnehdinnat palkituista:

Operaatioesimies Jukka Jokinen

”Jukka huolehtii, kuuntelee, opastaa ja osaa asettua myös toisen asemaan. Hän on hyvä esihenkilö, työntekijät arvostavat ja tykkäävät. Jukka on monitaitoinen metsäammattilainen, joka hoitaa korjuunohjausta oma-aloitteisesti ja oivaltaen uusia ideoita. Jukka on tuonut toimistolle hyvää iloista tekemistä.”

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Metsuri Oskari Maunula

”Oskari on ystävällinen, kuuntelee ja on keskusteluissa läsnä. Hän suhtautuu uusiin asioihin mielenkiinnolla ja innostuvasti. Oskariin voi luottaa, hän hoitaa oman työnsä ansiokkaasti. Hän on vaihtanut alaa metsuriksi ja on kiinnostunut oppimaan sekä kehittämään itseään koko ajan lisää.”

Metsätalouspäällikkö Anne Tuominen

”Anne luo hyvää henkeä, antaa positiivista palautetta ja hänellä on hyvät vuorovaikutustaidot. Hänellä on rakentava ja eteenpäin katsova ote työssään. Epäonnistumiset käydään hänen johdollaan läpi rakentavassa hengessä ja niiden jälkeen toimintaa kehitetään paremmaksi syyllisiä etsimättä.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.