Metsäteollisuus

Lapinlahtelaiselle metsuri Topi Lokkiselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Metsänhoitoyhdistys Savotan lapinlahtelaiselle metsuri Topi Lokkiselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Topi Lokkinen

Stipendiä esittivät Metsänhoitoyhdistys Savotasta metsäasiantuntijat Toni Haapakorpi ja Heikki Mikkonen, metsänhoitoesimiehet Ville Paananen ja Maiju Pääkkönen sekä johtaja Ari Ruotsalainen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

”Topi osoittaa halua kehittyä ja kehittää toimintaa sekä jakaa ideoitaan. Hänen suhtautuminensa työhön ja muiden auttamiseen on aina positiivista. Hän uskaltaa kokeilla uutta. Topi on vahva itsenäinen monitaituri, joka tietää mitä tekee. Hän luo rauhallisella ja ammattitaitoisella toiminnallaan hyvää kuvaa metsäalasta.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämies- ja metsänaishengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.