Metsäteollisuus

Mikkeliläiselle metsuri Tero Hyötyläiselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Metsäsepät-Yhtymän mikkeliläiselle metsuri Tero Hyötyläiselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Tero Hyötyläinen

Stipendiä esittivät Metsäsepät-Yhtymän kiinteistöpäällikkö Markku Lamponen, osakkaat Kai Rautio, Sari Rautio-Laine, Tomi Rautio ja Uolevi Rautio sekä toimitusjohtaja Markku Rautio.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

”Tero on vastuuntuntoinen ja tunnollinen tekijämies, joka on metsässä kuin kotonaan. Hän on luonteeltaan valoisa ja ystävällinen sekä aina toimeen kuin toimeen tarttuva. Hän on metsuriryhmän jäsenenä omaksunut erittäin hyvin myös luontoarvojen vaalimisen päivittäisessä työssään. Hänen bravuureitansa ovat erityisesti riistatiheiköt. Tero on malliesimerkki rehdistä ja luotettavasta metsämiehestä, joka levittää metsämieshenkeä myös ympärilleen ja työtovereilleen. Hän on työyhteisön hyvä tyyppi.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämies- ja metsänaishengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.