Kuljetus

IVECO ja TIP laajentavat yhteistyötään Suomen markkinalla

Laajimman raskaan sarjan valikoiman ajoneuvoja omaava IVECO ja kokonaisvaltaisia raskaan- ja kevyenliikenteen palveluratkaisuja tarjoava TIP laajentavat yhteistyötään Suomessa.

TIP
IVECO ja TIP laajentavat yhteistyötä lisäämällä palvelupisteitä Suomessa.

IVECO:lla on laajimman ajoneuvovalikoiman lisäksi myös kattavat jälkimarkkinapalvelut. Räätälöidyt palvelupaketit antavat asiakkaille taloudellista mielenrauhaa pitämällä heidän ajoneuvonsa tien päällä mahdollisimman vähillä seisokeilla.

TIP Group on ollut Euroopan johtava huoltopalveluiden tarjoaja jo 55 vuoden ajan. TIP tuottaa kaikkia raskaiden ajoneuvojen elinkaaren aikana tarvittavia ratkaisuja joustavasta leasingista huoltoon ja korjauksiin sekä käytettyjen varusteiden myymisestä digitaalisiin ratkaisuihin.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

– Kahden merkittävän toimijan välinen yhteistyö laajenee ja vahvistuu Suomessa, kun TIP:in IVECO-palveluita tarjoavat toimipisteet kasvavat yhdestä kolmeen, kertoo IVECO:n Suomen myyntijohtaja Tuomas Virén, ja jatkaa:

– Tuoreen yhteistyölaajennuksen myötä Kotkassa palvelee myös IVECO:n myyntiedustaja.

Iveco huolto
TIP tuottaa kaikki raskaiden ajoneuvojen elinkaaren aikana tarvittavat palvelut joustavasta rahoituksesta digitaalisiin ratkaisuihin.

Kotkassa myös IVECO:n myyntiedustaja

TIP pohjoismaiseen strategiaan kuuluu yhteistyön IVECO:n kanssa syventäminen entisestään. Yhteistyön vahvistumisen myötä TIP:n palvelupisteistä Kotkasta ja Varkaudesta saa kattavasti myös IVECO-ajoneuvojen huoltopalveluita. Huoltopalvelut olivat saatavilla TIP:in pisteissä tätä ennen ainoastaan Mikkelissä. Kotkasta löytyy tästä lähtien myös IVECO:n myyntiedustaja.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

TIP:in tavoitteena on rakentaa kattava monibrändillinen palveluverkosto Pohjoismaihin. IVECOn kanssa laajennettu yhteistyö on merkkipaalu tämän strategian jalkauttamisessa.

– Olen iloinen voidessani ilmoittaa, että jatkamme strategiamme toteuttamista rakentamalla kattavan ja ammattimaisen monibrändillisen palveluverkoston Pohjoismaihin. Tähän strategiaan liittyen kolme suomalaista palvelupistettämme Mikkelissä, Kotkassa ja Varkaudessa ovat virallisesti auktorisoituja IVECO:n kuorma- ja pakettiautojen palvelupisteitä, kertoo Ole Nortoft, TIP:n Nordic Network & Project Director.