Metsäteollisuus

Kurulaiselle metsänparannusesimies Jari Hemmingille ja ruovetiselle metsäasiantuntija Pinja Juurakolle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendit

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Pirkan kurulaiselle metsänparannusesimies Jari Hemmingille ja ruovetiselle metsäasiantuntija Pinja Juurakolle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendit. Stipendin arvo on 500 euroa.

Jari Hemming, Pinja Juurakko

Stipendiä esittivät Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Pirkasta toimistonhoitaja Minna Kuivaniemi, metsäasiantuntijat Saara Hietala, Jere Leppämäki, Jani Mäkinen, Tero Puolitaival, Pauliina Salin, Antti Sarvana ja Arttu Suokas sekä metsäpäällikkö Sari Kaleva.

Stipendien perustelut:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Jari Hemminki

”Jari on työyhteisömme kivijalka, johon voi luottaa joka tilanteessa. Hän on ymmärtäväinen, pitkäjänteinen ja auttavainen työkaveri, joka kunnioittaa toisia keskustelijoita. Vuosikymmenien tuoma kokemus näkyy vankkana ammattitaitona, jota hän mielellään jakaa muidenkin käyttöön ja rohkaisee muita esimerkillään olemalla aina valmis kehittymään uusien haasteiden edessä. Jari edustaa luonteeltaan myös vahvaa ja rehtiä metsämieshengen ylläpitäjää.”

Pinja Juurakko

”Pinja on toimeen tarttuva, jämäkkä ja oma-aloitteinen metsäalan todellinen aarre. Hän tekee työt täsmällisesti ja ottaa vastuuta uusista haasteista eikä pelkää vaikeitakaan tilanteita. Hän myös auttaa mielellään muita työkavereita ja suhtautuu positiivisesti työympäristön muutoksiin. Pinjan innostunut ote asioiden hoitamiseen ja tekemisen meininki tarttuu koko porukkaan. Sen kyllä aistii hyväntuulisesta ilmapiiristä, että Pinja on läsnä.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämies- ja metsänaishengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.