Metsäkoneurakointi

Logset 8H GTE Hybrid voitti Innovaatiopalkinnon Itävallassa

Logset 8H GTE Hybrid harvesteri voitti toisen ansaitun palkinnon Itävallassa pidetyillä Austrofoma-messuilla lokakuussa 2019. Ensimmäinen palkinto myönnettiin konemallille heinäkuussa 2019, kun metsäalan johtava ranskankielinen lehti Bois International valitsi Logset 8H GTE Hybridin Vuoden Metsäkoneeksi.

Austofoma-messuilla järjestetyn kilpailun kolmeen eri kategoriaan osallistuu yhteensä 38 yritystä. Kilpailukategoriat ovat: metsäkoneet, ergonomia ja metsätyökalut (kuten moottorisahat). Itävallan metsänhoitoyhdistys Österreichischer Forstverein, joka on myös messujärjestäjä, valitsi Logset 8H GTE Hybrid harvesterin kilpailun metsäkonekategorian voittajaksi. Logset-harvesteri voitti sen innovatiivisuuden ansiosta. Hybridiharvesteri on tehokkaampi kuin perinteiset harvesterit ja sillä on matalampi polttoaineenkulutus.

-Olen ylpeä. Palkinto on tärkeä tunnustus. Täällä voittaminen tuntuu myös erityiseltä, koska tämä on ensimmäinen kerta kun Logset osallistuu messuille Itävallassa. Nämä ovat kansainväliset messut ja täällä liikkuu paljon vieraita ympäri Eurooppaa, kertoo Logsetin Saksan ja Itävallan jälleenmyyjä Daniel Muller-Habbel MHD:lta. 

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Tällä hetkellä Itävallassa työskentelee noin 40 Logset-metsäkonetta.