Ajankohtaista

Ivecon tuotanto käynnistyi uudelleen

Tehtaat suljettiin tilapäisesti maaliskuussa työntekijöiden suojelemiseksi ja paikallisten hallitusten COVID-19-epidemian leviämisen estämiseen tähtäävien suositusten noudattamiseksi.

IVECOn tuotantolaitos Italian Suzzarassa aloitti tuotantonsa uudelleen toukokuun 4. päivänä, kun taas Brescia (Italia), Madrid ja Valladolid (Espanja) ovat valmiita aloittamaan uudelleen toukokuun 11. päivä. Automerkki on tehnyt yhteistyötä toimittajiensa kanssa taatakseen tarpeelliset osatoimitukset, jotta tuotanto saadaan asteittain nostettua asiakkaiden vaatimusten tasolle.

Työntekijöiden ja asiakkaiden terveys ja turvallisuus ovat ensisijaisen tärkeitä IVECOlle, joka on ryhtynyt laajoihin toimenpiteisiin varmistaakseen heidän suojaamisensa. Toimenpiteisiin kuuluu mm. tilojen, työpisteiden ja työvälineiden puhtaanapito sekä henkilönsuojainten, kuten kasvosuojien, suojavisiirien, suojakäsineiden ja desinfiointiaineiden tarjoaminen. Olemme muuttaneet tehtaiden järjestelyjä ja työnkulkua siten, että työntekijöiden on mahdollista rajoittaa sosiaalista kanssakäymistään työskentelyn aikana.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- IVECO on taas valmiina lähtöön! Käynnistämme ajoneuvotuotantomme uudelleen. Se on elintärkeää, jotta asiakkaamme voivat pitää kalustonsa liikkeellä ja täyttää talouden kannalta välttämättömät tehtävänsä. Asiakkaamme ovat pandemiakriisin etulinjassa ja pitävät yhteiskunnan pyörät pyörimässä toimittaen välttämättömyyksiä, kuten lääkintätarvikkeita, ruokaa ja polttoaineita. Olemme ylpeitä kuljettajistamme ja kiitollisia heille, sillä he ovat väsymättä jatkaneet Euroopan talouden kannalta elintärkeää työskentelyään. Olemme pysyneet heidän rinnallaan rajoitustoimenpiteiden aikana. Myyjämme ja korjaamomme ovat olleet heidän käytettävissään ja tarjonneet tukeaan varmistaen samalla kaikkien turvallisuuden – ja aiomme myös jatkaa samoin, Ivecon brändijohtaja Thomas Hilse kertoo.

Tuotannon alkaessa uudelleen jatkuu myös uuden IVECO S-WAY:n tuonti markkinoille ja toimitukset odottaville asiakkaille.