Metsäkoneurakointi

Logsetin hallitus vahvistuu

Logset Oy:n hallitus päätti 26.5.2020 pitämässään yhtiökokouksessa nimetä hallituksen uudeksi jäseneksi Mikko Lehikoisen. Lehikoinen työskentelee Valtralla myynti- ja markkinointijohtajana, vastuualueenaan Eurooppa ja Lähi-itä. Hänen vastuualueeseen kuuluu 296 jälleenmyyjää ja maahantuojaa, 12 omaa maayhtiötä, sekä Venäjän yhteisyritys.

Lehikoinen on Valtran johtoryhmän jäsen ja raportoi myös AGCO Europe and Middle East johtoryhmälle. Hän on Luonnonvarakeskus Luken ”Pohjoinen vihreä biotalous” -neuvottelukunnan jäsen. Ennen 11 vuoden uraa AGCO:lla, Lehikoinen työskenteli markkinointijohtajana Kesla OYJ:llä.

Lehikoinen on 44-vuotias ja hän on koulutukseltaan MBA (Master of Business Administration), sekä metsänhoitaja. Hallituskokemusta hänelle on kertynyt muun muassa Proxionista ja Sleipner Finlandista.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Mikon koulutustausta ja innovatiivinen lähestymistapa, sekä laaja kokemus kansainvälisestä yhteistyöstä, istuu täydellisesti Logsetin hallituksen nykyiseen kokoonpanoon. Uskon Mikon tuovan tiimiin kaivattua energiaa ja uutta näkemystä, sanoo hallituksen puheenjohtaja Tapio Nikkanen.

Logsetin hallituksen muut jäsenet ovat Ilkka Brotherus, Seppo Koskinen, Jussi Länsiö ja Tapio Nikkanen.