Metsäkoneurakointi

Logset lanseerasi uuden harvesteripään

Logset on lanseerannut uuden TH85 harvesteripään. Se on kuudes harvesteripää yhtiön TH-sarjassa ja tarkoitettu suurille päätehakkuille. 2000 kiloa painava harvesteripää on kehitetty vastaamaan asiakkaiden tarpeita ja vaatimuksia. TH85 sopii maailman suurimpaan harvesteriin, eli Logsetin 12H GTE Hybridiin, sekä 25-30 tonnia painaviin kaivinkoneisiin. Yksi kehitystyön tärkeimmistä kriteereistä on ollut se, että harvesteripään huolto on helppoa jokapäiväisen työn lomassa.

- Jatkoimme samalla ajatuksella joka meillä on ollut muidenkin harvesteripäiden kohdalla – vähemmän on enemmän. TH85 harvesteripäässä on vähemmän komponentteja ja enemmän terästä. Tarkoituksena on saada häiriöajat minimoitua ja tuottavuus maksimoitua, kertoo harvesteripään kehitystyöstä vastannut kehitysjohtaja Jonas Hedström.

Logsetin TH85 harvesteripäätä kutsutaan myös neljän moottorin pääksi, sillä siinä on kolme teräksestä tehtyä syöttöpyörää ja synkronoitu syöttöpiiri. Näin varmistetaan, että harvesteripään ote puusta on optimaalinen joka tilanteessa. TH85 harvesteripäässä on pitkät karsintaveitset, kuten muissakin TH-sarjan tuotteissa. Harvesteripään suurin avausmitta on 84 cm ja se karsii oksat puhtaasti jopa 4 cm asti. TH85 harvesteripään moottorisahayksikköön sopivat ketjutyypit 0,404 ja ¾.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Huhtikuun alussa lähetimme Logset 12H GTE Hybridi harvesterin, jossa oli TH85 harvesteripää, Australiaan. Tämä yhdistelmä on renkailla liikkuva harvesteri, jollaista ei ennen ole nähty markkinoilla! Logsetilla on 25 vuoden kokemus harvestereiden ja harvesteripäiden kehittämisestä. TH-sarjamme on läpikäynyt kymmenen vuoden teknisen evoluution. Lähdimme itsevarmasti esittelemään uutta tuotettamme Australiaan, eli meille uudelle markkina-alueelle, myynnin johtaja Pascal Réty sanoo.