Metsäkoneurakointi

UUSI VAHVA C26 KAHMARI NYT MYYNNISSÄ

Koneosapalvelun vuonna 2014 ensiesitelty Vahva C-mallisto saa tänä keväänä uuden jäsenen, kun VAHVA C26 tulee sarjatuotantoon 3.4.2017 alkaen perusteellisen tuotetestauksen jälkeen. Vahva C26 on mukana KOPA -kantavien telojen työnäytöskiertueella huhti-toukokuussa.

Vahva C26 on mitoiltaan kompakti mutta työskennellessä jämäkkä ja tehokas kuormainkoura, joka soveltuu hyvin pienempiin kuormatraktoreihin. Testiasiakkaamme ovat kiitelleet erityisesti kouran näppäryyttä puiden lajittelussa harvennustyömailla. Kourassa on suuri puristusvoima, koska siinä on sama sylinteri mutta lyhyemmät leuat kuin isommissa C-malleissa. Uuden mallin lanseerauksen myötä Vahva B27-mallin tuotanto loppuu.

Modernia, kotimaista valmistustekniikkaa

Isompien C-mallien tapaan C26:ssa runko on suunniteltu kehämäiseksi ja symmetriseksi, ja lisäksi valmistuksessa hyödynnetään särmäystä, joten runkoon kohdistuvat rasitukset ovat paremmin hallinnassa. Sylinteri käyttää molempia leukoja ja kaksi reaktiotankoa vakaavat liikkeen. Kahmarit on suunniteltu, valmistettu ja testattu Suomessa. Laadukkaan työnjäljen takaa mm. robottihitsatut rungot ja leuat, koneistetut tappilinjat, omavalmisteiset sylinterit ja pulverimaalaus.

Kattava C-mallisto liikuttaa puuta

Uuden C26-mallin myötä C-mallisto tarjoaa optimaalisen vaihtoehdon kaikkiin kuormatraktoreiden kokoluokkiin. Lisäksi C-mallistosta löytyy kahmarit mm. puuauto- ja hakkurikäyttöön. Viime syksynä mallistoon tuotiin myös erikoisvahvistetut heavy duty-mallit C36HD ja C46HD. Yhteensä Vahva C-mallistosta löytyy nyt seitsemän mallia pyöreän puun käsittelyyn suunnitelluilla leuoilla ja lisäksi viisi mallia piikeillä varustettuna (E-mallit).

Tulossa KOPA -kantavien telojen työnäytöskiertue

Koneosapalvelu järjestää huhti-toukokuussa neljä metsäkoneiden työnäytöstä, joissa esitellään toisen uutuustuotteemme eli KOPA-kantavien telojen toimintaa. Vahva C26 kahmari on mukana kiertueella (ei työnäytöksen ajokoneessa), joten tulevissa tapahtumissa on hyvä tilaisuus tutustua telojen lisäksi myös uusimpaan kouramalliin.

työnäytöspäivät:

20.4. Janakkala 26.4. Lappeenranta 10.5. Pieksämäki 11.5 Multia