Metsäkoneurakointi

Nokian Ground King kokovalikoima laajenee

Uudenlaisella Hybrilug-pintakuviolla varustettu Nokian Ground King-traktorinrengas lanseerattiin vuonna 2019. Tuolloin ensimmäistä kertaa samaa rengasta voitiin käyttää hyvin tuloksin niin pehmeällä pellolla kuin vauhdikkaammassa maantiekäytössäkin. Nyt valikoimaa on kasvatattu tuntuvasti ja tammikuusta alkaen Nokian Ground King on saatavilla jo 20 eri koossa.

Jokaisella rengasuutuudella on takanaan pitkä matka ideasta valmiiksi tuotteeksi, Nokian Ground King aloitti taipaleensa konseptirenkaana, jonka ainutlaatuinen pintakuvio herätti ansaittua huomiota messuilla – samoin kuin lupaus yhdistää ripa- ja palakuvion parhaat puolet. Kun konsepti oli viimeistelty ja valmis tuotantoon, oli selvää, että käsissä on menestysresepti.

- Tietysti olimme kehitysvaiheessa testanneet renkaita tuhansia tunteja, kertoo Nokian Raskaiden Renkaiden tuotepäällikkö Tero Saari.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Mutta lopullinen todiste itselleni sen toimivuudesta olivat saksalaisen yliopiston Nokian Ground King -renkaalle tekemät testit, joissa se osoittautui perinteistä ripakuviorengasta paremmaksi. Lisäksi kentältä saatu asiakaspalaute on ollut erittäin positiivista.