Metsäkoneurakointi

Uusi Nokian TR Forest 2 – Kestävä rengas vaativiin oloihin

Kaikkia laaturenkaita ei tehdä suurimmat ja tehokkaimmat traktorit mielessä. Jo vuosien ajan Nokian TR Forest -rengas kattavine kokovalikoimineen on ollut toimivaksi havaittu ja luotettava valinta kevyille ja keskiraskaille metsätraktoreille. Nyt rengas on uudistettu päivitetyillä ominaisuuksilla – luopumatta piirteistä, jotka ovat tehneet siitä vaativien olojen klassikkotuotteen.

Metsätyö asettaa renkaille isoja vaatimuksia. Haastava maasto edellyttää renkaalta hyvää viillon- ja repimisenkestoa, vakautta sekä erinomaista pistonkestoa. Nokian TR Forest 2 -traktorinrenkaassa yhdistyy kymmenien vuosien kokemuksen tuoma tuntemus metsätöiden vaatimuksista uusimpaan rengasteknologiaan. Se tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle kevyiden ja keskiraskaiden traktorien metsätöihin, maisemointiin ja kevyeen jyrsintään.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Monissa maissa metsätraktoreilla on merkittävä rooli puunkuljetuksessa ja metsänpohjan hoitotyössä, kertoo Nokian Renkaiden tuotepäällikkö Teemu Vainionpää.

- Uusi Nokian TR Forest 2 -rengas on suunniteltu toimimaan hankalassakin maastossa, mikä auttaa käyttäjiä saamaan koneistaan kaiken hyödyn irti.

Metsäosaamisen perinteelle rakennettu

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Alkuperäisen Nokian TR Forest -renkaan tarina alkaa jo vuosikymmenten takaa.

- Rengas on tarjonnut huoletonta suorituskykyä vaativissakin työtehtävissä, sanoo Vainionpää.

- Käyttäjät ovat oppineet luottamaan siihen, että rengas ei petä, vaikka maasto olisi kivikkoista ja täynnä kantoja sekä oksia.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Nokian TR Forest 2 -traktorinrengas on rakennettu tälle toimivaksi todetulle perustalle, jota on höystetty paitsi modernilla ulkonäöllä myös uusilla ominaisuuksilla.

- Pintakuviota on uudistettu mm. optimoiduilla rivan reunoilla, pidon tehostajilla sekä virtauksen ohjaajilla, Vainionpää listaa.

- Lisäksi uusi rengas on paljon hienomman näköinen, hän virnistää.

Huoletonta työntekoa pistonkestolla

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Uutta Nokian TR Forest 2 -traktorinrengasta kehitettäessä yksi huomion pääkohteista on ollut viillon- ja repimisenkestävyys sekä pistonkesto.

- Paksu kerros erityisesti metsäkäyttöön kehitettyä kumiseosta antaa hyvän suojan, Vainionpää kertoo.

- Lisäksi renkaassa on shoulder armor -vahvistettu olkapää-alue, joka suojaa sitä vaurioilta.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Kestävyyttä tarjoaa myös vahva ja moderni ristikudosrakenteinen rengasrunko ja lisäsuojaa antavat pintakuvion alla olevat vahvistukset. Nämä ominaisuudet tekevät renkaasta erittäin vahvarakenteisen ja huippuluokan pistonkestävän.

- Avainasemassa tehokkaassa pistosuojauksessa on se, että kaikki rengasrakenteen komponentit pelaavat yhteen, Teemu Vainonpää muistuttaa.

- Yksittäistä turvatekijää tärkeämpää on koko renkaan suojauksen taso ja sen kyky ottaa vastaan ulkoisten esteiden antamia iskuja.

Vakaa ja monikäyttöinen

Renkaan vakaus on toivottava ominaisuus, sillä se tekee työstä tarkempaa, mukavampaa ja turvallisempaa.

- Nokian TR Forest 2 -renkaan ristikudosrakenne vaimentaa erinomaisesti iskuja sekä heilahduksia, Vainionpää kehuu.

- Sen ansiosta monenlaiset traktorilla tehtävät työt sujuvat tasaisen varmasti.

Metsätöissä traktorien monikäyttöisyys on valttia. Metsäperävaunun vetämisestä murskaukseen, jyrsinnästä metsänpohjan hoitoon – luotettavilla renkailla traktorista saa kaiken hyödyn irti.

- Metsäosaamisemme yhdistettynä moderniin ristikudosrakenteeseen ja uusiin materiaaleihin on nostanut renkaamme seuraavalle tasolle, Vainionpää summaa.

- Olemme kuunnelleet käyttäjien tarpeita ja täydentäneet klassikkorengasta aidosti hyödyllisillä, lisäarvoa tuovilla ominaisuuksilla.

Koot ja saatavuus

Nokian TR Forest 2 -traktorinrengas on tulossa myyntiin kattavalla 12 rengaskoon valikoimalla