Metsäkoneurakointi

Uusi Nokian Tyres Ground King Loader pyöräkuormaajan rengas tarjoaa erinomaisen pidon kaikilla alustoilla

Nokian Tyres Ground King Loader -rengas selviytyy vaivattomasti erilaisista maastoista – pehmeästä mudasta aina koviin alustoihin. Nokian Renkaiden luomaa Hybrilug™-teknologiaa hyödyntävä uusi pyöräkuormaajan rengas takaa mukavan ja hiljaisen ajon, paremman tuottavuuden ja ennakoitavan ajettavuuden, jotta kuormaajalla työskentely sujuu ketterästi.

Nokian Tyres Ground King Loader

Kuormaajalla tehdään monenlaisia töitä erilaisissa olosuhteissa. Oikein valitut renkaat helpottavat kulloistakin tehtävää ja parantavat tuottavuutta huomattavasti. Ripakuvioinen vetorengas on ollut tähän asti ainoa vaihtoehto pehmeälle ja kostealle alustalle.

Uusi Nokian Tyres Ground King Loader hyödyntää Hybrilug™-teknologiaa, jossa yhdistyvät tehokkaasti perinteisen pala- ja ripakuvion parhaat ominaisuudet.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Hybrilug-kuviopalat takaavat vakauden, hyvän kulutuskestävyyden sekä värinättömän ajettavuuden, sanoo Nokian Renkaiden tuotepäällikkö Kimmo Kekki. - Mutta renkaassa on myös pitoa mudassa ja irtonaisessa maastossa parantavat rivat, mikä takaa varman ajon vaihtelevissa olosuhteissa.

Ihanteellisia käyttökohteita uudelle pyöräkuormaajan renkaalle

Esimerkiksi soran, kompostin ja mullan kuormauksessa uudesta Nokian Tyres Ground King Loader -renkaasta on paljon hyötyä, sillä se selviytyy raskaista kuormista vaivattomasti ja tarjoaa vakautta ja pitoa muun muassa lastausalueilla ja työmailla.

Rengas soveltuu hyvin myös materiaalinkäsittelyyn maatiloilla, aina kylvökoneen kuormaamisesta rehunkorjuuseen, sillä monipuolinen rengas mukautuu maataloustyön alati muuttuviin vaatimuksiin.

Nokian Tyres Ground King Loader

Tehokasta kuormaajatyöskentelyä, nopeat tiesiirtymät

Pyöräkuormaajat pitävät materiaalit liikkeessä, maatilat toiminnassa ja tiet puhtaina – ympäri vuoden ja säällä kuin säällä. Tarkan, turvallisen ja varman työskentelyn takaavat renkaan vahva radiaalirakenteinen runko sekä jämäkkä olka-alue, jotka tuovat vakautta, mukavuutta ja laajan kosketuspinta-alan.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Nokian Tyres Ground King Loader on suunniteltu monenlaisille maaperätyypeille, kovapohjaisista pinnoista aina pehmeisiin ja savisiin alustoihin, sanoo Kekki. - Märillä pelloilla tai irtonaisessa mullassa se tarjoaa poikkeuksellisen hyvän pidon ja kuvion puhdistuvuuden, ja maantiellä rengas tekee ajosta hiljaista sekä miellyttävää.

Tarkka ja ennakoitava ajettavuus on Ground King Loader -renkaan toinen keskeinen ominaisuus, jonka ansiosta kuormaajaa voidaan ohjata turvallisesti ja tehokkaasti ahtaissakin paikoissa.

Nokian Tyres Ground King Loader

Saatavuus

Nokian Tyres Ground King Loader on nyt tilattavissa koossa 20.5R25, joka on asennettavissa suoraan useimpiin pyöräkuormaajiin. Kokovalikoima laajenee vuoden 2025 aikana kahdella lisäkoolla 17.5R25 sekä 23.5R25. Näin mahdollisimman moni käyttäjä voi laajentaa kuormaajansa ominaisuuksia. 

Nokian Tyres Ground King Loader
Nokian Tyres Ground King Loader oli ensiesittelyssä Svenska Maskinmässan-tapahtumassa Tukholman Solvallassa 30. toukokuuta - 1. kesäkuuta.