Metsäkoneurakointi

Tommi Ekman aloitti Logsetin toimitusjohtajana

Logsetin toimitusjohtajan pesti avautui, kun Jussi Malmi siirtyi 2019 helmikuun alussa Sampo-Rosenlewin toimitusjohtajaksi. Koivulahtelainen metsäkonevalmistaja aloitti rekrytoinnin, ja huhtikuun 17. päivä yhtiö tiedotti valinnan kohdistuneen Tommi Ekmaniin, joka siihen asti oli työskennellyt John Deere Forestry Oy:n General Manager, Marketing & Order Fulfilment-tehtävässä. Kahdeksan kuukauden jälkeen Ekman aloitti työt Logsetilla 16. päivä joulukuuta. Pari kuukautta tästä kävimme tapaamassa miestä Koivulahden tehtaalla, ja tiedustelemassa millä mielin hän tarttui uuteen haasteeseen.

Ekman saapuu haastatteluun sovittuun aikaan keskiviikkoaamuna. Juuri edellisenä iltana hän on palannut työmatkalta Venäjältä, jossa hän oli tapaamassa paikallista jälleenmyyjää. Ensimmäisten viikkojen aikana Ekman on ehtinyt jo vieraille myös Pohjois-Amerikassa tutustumassa hiljattain toimintansa käynnistäneeseen Logset Inc:iin sekä jälleenmyyjiin Wisconsinissa ja Quebecissä. Työt ovat siis käynnistyneet vauhdilla. Pakitetaan kuitenkin hieman taaksepäin, siihen, miten tähän pisteeseen on päädytty.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.